Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok lányok ha egy srác szembejönne veletek az utcán és elmondja, hogy tetszetek neki és meghív egy kávéra?
Figyelt kérdés
Ha nem lenne sietős dolgotok elmennétek? Még ha a srác nem is annyira jóképű. Sztem kell pontozni a bátorságát is :)
Nem, nem rólam van szó, csak elgondolkodtam ezen... :)
2009. márc. 7. 18:00
1/11 anonim válasza:
ha nagyjából egyidős velem és tetszik vagy legalább valami szimpatikusat találok benne és tényleg ráérek és a közelben akar meghívni valahova akkor mennék 18/l
2/11 anonim válasza:
ha most történne velem, visszautasítanám, mivel van barátom:) amúgy ha nem lenne, és ránézésre szimpatikus lenne, és nem lenne tahó lehet elmennék vele:P de szerencsére nekem már nem kell várnom ilyen csodákra:)
3/11 anonim válasza:
velem ez már megtörtént: ) a fiú olasz volt,nem is túl jóképű,kedvem sem volt,tehát finoman lekoptattam.utólag már bánom,szeretek új embereket megismerni.ha mégegyszer akadna ilyen lehetőségem,akkor biztos elmennék.
4/11 anonim válasza:
Örülnék neki, és én elfogadnám, ha nem egy bunkó az illető. Velem ilyen még nem történt, de én biztos elmennék vele.
5/11 anonim válasza:
Velem is megtörtént. :)Csak engem fagyira hívott meg, ez nyáron volt. Hát gondolkodtam rajta h elmegyek, de végül nem mentem. A bátorsága mindenképpen pontozható volt.
6/11 anonim válasza:
én bóknak venném és természetesen szívesen elbeszélgetnék vele egy kávé/kóla mellett :) akkor is ha nem tetszik, ha másnem megmondom neki
7/11 anonim válasza:
Arra gondolnék, "arra" tetszenék neki:D Inkább mond azt, hogy úgy meginnál egy kávét, de nem szeretsz egyedül bemenni ilyen helyekre, nem-e kísérne el.Aztán közben bókolhatsz neki.
8/11 anonim válasza:
utolag lehet bannam de ha nincs benne vmi ami 1sore eszbontoan megfog, udvariasan visszautasitanam. kicsit ijeszto ha igy lerohanjak az embert. meg 1 kis beszelgetes utan is. na meg sose lehet tudni ki az,milyen hatso szandekai vannak,stb.
9/11 anonim válasza:
engemet is meghivott egy ismeretlen kavera s azota mar kozos gyerekunk is lett :)
10/11 anonim válasza:
Régebben még próbálkoztam így felszedni csajt,de nem igazán sikerült. (Nem utcán,hanem suliban,de mindegy mert ismeretlen volt akkor.)
És az utcán,hogyan kell közeledni egy lányhoz?
pl: "Szia, bocsi hogy zavarlak de aranyosnak tűnsz, lenne kedved meginni valamit? "
Még soha nem próbáltam.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!