Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok zaklatásként élik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok zaklatásként élik meg, ha egy csúnya fiú próbálkozik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Próbálom meggyőzni magamat, hogy nem vagyok csúnya, de az eredmények mást mutatnak, semmi sikerem nincs a nőknél.
2011. ápr. 29. 14:23
 22/29 anonim ***** válasza:

A nők máshogy működnek mint mi. Nézz ki lehetőségeid szerint legjobban (ha dagi vagy, sportolj és fogyj le, ha vézna, erősítsd, borotválkozz minden nap, legyen előnyös frizurád, és vegyél olyan ruhákat amik jól állnak neked), ez fontos, amiatt is hogy a csajok milyennek látnak, meg amiatt is, mert neked is önbizalmat ad.

Egyébként pedig a fő a határozottság, az őszinteség és a KITARTÁS. Értem ez alatt, hogy ne kedvetlenítsen el a visszautasítás, akkor jöhet a következő. Csak akkor érheted el a céljaidat, ha százszor is elbuksz a hozzájuk vezető úton. Százegyedszerre sikerülni fog.

Ha van kedved, írj magadról egy rövid leírást, hogy miféle ember vagy, milyennek látod magad.

2011. ápr. 29. 14:32
 23/29 A kérdező kommentje:
Az önbizalmammal van baj. Utazok a villamoson és látom, hogy más fiúk milyen divatosan öltöznek, meg milyen jól be van lőve a hajuk. Nekem ehhez nincs kreativitásom. Amúgy magas vagyok és sportos.
2011. ápr. 29. 14:34
 24/29 anonim ***** válasza:

Az önbizalom pedig a kulcs. Ezt kell fejlesztened. Tudom, mondani könnyű, meg éppen attól nőne meg az önbizalmad ha összejönne pár csaj, tudom én... :)

De ezért kell sokat próbálkozni. Egyfelől, egyre jobban kiismered a lányokat, rájössz hogy működnek, mi indítja be őket, másfelől, habár eleinte vszínű béna leszel, minél többen elutasítanak, annál kevésbé fogsz félni. Hülyén hangzik? Pedig így van. Higgy nekem, onnan jövök ahol most Te is vagy :)

A másik, hogy ha a helyzet engedi (és kivételes esetektől eltekintve szinte mindig engedi), legyél direkt. Ne köntörfalazz. Mondd meg neki hogy tetszik és meg akarod ismerni. Ez nagyon tökös dolog, józanul elég kevés srác meri megcsinálni, ha te meg mered, máris jó pont a szemében. És ha már tényleg ilyen őszintén és határozottan odamentél, akkor még ha nem is jössz be neki, akkor sem fog megalázni, max azt mondja h van barátja, vagy siet, vagy vissza kell mennie a barátnőihez, ennyi. Nem dől össze a világ, jöhet a következő. :)

2011. ápr. 29. 14:50
 25/29 anonim ***** válasza:
általában igen. ha egy csúnya srác kétszer bepróbálkozik akkor már "nem száll le rólam", ha pedig egy jó pali akkor "még mindig hajt rám"
2011. ápr. 29. 15:49
 26/29 anonim ***** válasza:

És mi a divatos? Ezt már kérdeztem. A haj meg leginkább a kis csitriket érdekli csak. A komolyabb nők kb lesz@rják, hogy milyen a hajad, ha nem igénytelen zsíros és ápolatlan annyira nem érdekli őket.

Talán nem a kis hüle pics@kkal kellene kezdened hanem normális nőkkel.

Önértékelési zavaraid lehetnek vagy már vannak is.

2011. ápr. 29. 15:59
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

12:11

Elég nagy a szád, pedig egy férfit soha nem tudsz leütni! Örülhetsz, ha nem fog téged megerőszakolni!

2011. ápr. 30. 01:03
 28/29 anonim ***** válasza:

Én igen.Hány olyan volt hogy szájoncsókolt,dugta a nyelvét minden előzmény nélkül...Múlthéten is 1 napra 2 ilyen pasi jutott.Egyik még a cicim is megpuszilta.Ez mi ?!?!?!...

Régebben volt 1 olyan akit Októberben elutasítottak,és még márciusban is próbált megcsókolni...

Jó lesz már.Elmegyek egy szórakozóhelyre(kocsma) azt nem hagy nyugton.Persze jöjjön oda semmi para próbálkozzon,de ha elküldöm a g*cibe minek jön oda megint és újra és újra?!

2011. ápr. 30. 03:51
 29/29 anonim ***** válasza:
*Előző vagyok mármint én utasítottam el.Mondjuk ha egy jópasi nyomul ilyen szinten az sem díjazandó.
2011. ápr. 30. 03:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!