Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok zaklatásként élik meg, ha egy csúnya fiú próbálkozik?
Valahol hallottam hogy ami egy jóképű pasi szályából flört az egy csúnyától zaklatás... Szal szerintem igen.
22F
Szerintem nem. Az a zaklatás, ha elküld a fenébe (határozottan, nem csak kéreti magát), és te mégsem hagyod békén, folyamatosan nyomulsz, holott ő ezt nem "viszonozza".
Különben is mi alapján döntöd el, hogy neki te csúnya lennél-e? Lehet, neki pont te tetszel.
Az amerikaiak azok jó nagy idióták.
Mégis, hogy a pics@ba lehet ilyen h@lye kérdést feltenni?? Mitől csúnya valaki? A sok kis h@lye pláza cicának már az is csúnya ha valakin van éppen egy pattanás.
A zaklatás az ha nem veszi a lapot hogy nem érdekel. Egy jóképű pasi is tud undorítóan nyomulni és egy csúnyácska is udvarolhat úgy hogy levesz a lábamról.
Az a titka a dolognak, hogy figyeled a reakciókat és nem próbálsz semmit ráeröltetni. Ha nem akarja hogy meghívd egy italra, akkor ne erőltesd, majd vesz magának. Tartsd tiszteletben a nőket mint önnáló döntéssel rendelkező felnőtt embereket.
Ne legyél íjesztő vagy perverz. Ne olyan témákkal indíts mint szex vagy hasonló. Ha bókolsz neki ne a szexuális jellegű testrészeit dícsérd, hanem valami semlegeset pl. haj, arc, szem, ruha, smink....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!