Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok zaklatásként élik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok zaklatásként élik meg, ha egy csúnya fiú próbálkozik?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 11:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

"Nem menő a haja, nem hibátlan az arca, a teste, nem a legdivatosabb ruhákba jár, talán a viselkedése is kicsit esetlen."

Tipikusan a kis csitrik foglalkoznak ezekkel. Mégis mi a divatos? A lenyalt kivasalt haj, meg a gizda testalkat? Mert ma ez a divatos és a menő.

2011. ápr. 29. 12:43
 12/29 A kérdező kommentje:
Próbálom nem észrevenni, de akkor is azt látom hogy a divatos szépfiúknak vannak többnyire barátnőik.
2011. ápr. 29. 12:50
 13/29 anonim ***** válasza:
41%

A csúnyaság ahogy szerintem minden más is a pénz függvénye.

Ha van pénzed akkor sok testi hibáidon tudsz csiszolni, és itt nem a plasztikai műtétekre gondolok.Ha valakinek nincs

pénze ruhára akkor az már esélytelen a nőknél?!

Mivel az a másik ember többet, aki éppen jó megjelenése van

és megteheti hogy jó divatos ruhákba járjon?! Szerintem semmivel nyomulj csak nyugodtan.

2011. ápr. 29. 12:51
 14/29 anonim válasza:

Szerintem a "csúnya" fiúknak ugyanannyira van "joguk" bepróbálkozni mint a "szép" fiúknak :)

És attól h próbálkozik még nem számít zaklatásnak. Esetleg tényleg ilyen 12 éves kislányok nevezik ezt zaklatásnak... de azokat meg nemkell figyelembe venni :) Azokat csak jól fejbe kell kólintani :D (nehogy komolyan vedd:D)

2011. ápr. 29. 13:14
 15/29 anonim ***** válasza:
nekem vmikor bejön a ronda fiú mert annyira csúnya h az már szép a szememben. Ránézek többször -Tényleg ilyen ronda? és annyit nézem h megszeretem.:)
2011. ápr. 29. 13:21
 16/29 anonim ***** válasza:

Az igaz, ha egy jóképű pasi próbálkozik sokszor nem olyan rossz érzés mégha nem is kell, mint egy csúnya. Én ezért inkább, aki nem jön be, nyiltan megmondom neki, ezáltal tisztességes is vagyok, és talán lekopik, végülis néma gyereknek anyja se érti a szavát, amúgy sem szoktam húzni a fiúk agyát, de egy jóképű pasival jobb flörtölni ez tény.

20/L

2011. ápr. 29. 13:47
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi, lenne egy Jóképűség Ellenőrző Bizottság, ami megcímkézné a férfiakat, hogy "ocsmány", "csúnya", "átlagos", "helyes", "adonisz"? Sőt, akkor a nők számára meg lenne egy Szépség Meghatározó Testület, mely szintén 5 kategóriára osztaná őket. Az alacsonyabb kategóriákba tartozó egyedek nem mehetnének oda a magasabbakba tartozóakhoz, mert az zaklatás. A saját kategóriájukhoz odamehetnek. Ha alacsonyabb kategóriához mennek oda, az jótékonyság, és erre az állampolgárok felajánlhatják adójuk 1%-át, amit az ilyen jótékony egyedek között osztanak szét jutalmul. Egész jó kis rendszer lenne nem? Végre megszűnnének az emberek önértékelési zavarai :D
2011. ápr. 29. 13:57
 18/29 A kérdező kommentje:

Vagy lehet egyes nők szerint be kéne gyűjteni a ronda pasikat azzal, hogy alacsonyabb rendűek, életképtelenek és elvinni őket Taigetoszra, csak oda :D

Amúgy is a jó pasik 20%-a dugja a nők 80%-át, a férfiak 80%-ára egyszerűen nincs szükség.

2011. ápr. 29. 14:00
 19/29 anonim ***** válasza:
De, ők a robotok, dolgoznak egész nap, miközben életrevalóbb és ambíciózusabb társaik dugják a csajokat :)
2011. ápr. 29. 14:20
 20/29 anonim ***** válasza:
Amúgy csak kíváncsiságból, te a csúnya pasik közé sorolod magad?
2011. ápr. 29. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!