Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhetek konditermes felfújt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek konditermes felfújt srácoknak ha visszafogott lány vagyok? L20

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 22:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:52

Cica, te sem vagy gyenge :D

Tömegnövelő = Protein + Szénhidrát

Protein = Hús, Túró, Tojás, Szója....

Szénhidrát = Rizs, cukor, keményítő, liszt, burgonya, fruktóz, stb.

Most hol fog téged "felfújni", ha napi szinten betolsz 3 adag csirke+rizst? Hát sehol...

A kox sem fog felfújni. Csupán a tápanyagok beépülését segíti. Tehát tökéletes kaja és edzés nélkül semmit nem ér. Hiába nyomják a naposimot a kis rajcsávók ugyanolyan szánalmasak maradnak, mint előtte, mert a kox nem instant izom.

Instant izom, mint mondtam a Synthol, de az is látszatra max, erőszintet nem fog hozni, és kib@szott természetellenes, de van, akinek megéri.

2011. ápr. 28. 23:59
 22/27 anonim ***** válasza:
ha felfújtnak nevezed akkor kizárt! de tudod vannak olyan konditerembe járó srácok is akik annak ellenére, hogy izmosak, napbarnítottak sőt még ha rózsaszín pólót is viselnek de értelmesek és szeretik a visszafogott nőies nőket, valamint még az izmaik sem felfújtak.
2011. ápr. 29. 07:34
 23/27 anonim ***** válasza:

Basszus, 48 kilós nő vagyok és éppen tömegnövelek, mert szeretnék 3-4 kg izmot felszedni. Akkor én is felfújt vagyok/leszek? :)

Sőt, még a fehérjeporomat is kiméregetem magamnak a testsúlyomhoz mérten :)

2011. ápr. 29. 09:40
 24/27 anonim ***** válasza:

15 éve járok konditerembe, tudok mondani ezt-azt. Az igazi felfújt figurákból egyre kevesebb van. 10-15 éve még egy szakmunkás simán megtehette, hogy elköltött egy halom pénzt naposimra, hormonkészítményekre, tömegnövelőkre stb. Sokan eléggé ész nélkül szedtek minden vackot, és megártott az egészségüknek. Ma már pont a rossz tapasztalatok miatt kevésbé "divat" koxolni, meg már pénzük sincs annyira, mint régebben.

Ma a konditermekben azok vannak többségben, akik szeretnének felszedni valamennyi izmot, és nem azok akik ész nélkül növekedni akarnak minden áron.

Primitív gyúrósok mindig is voltak és lesznek is, de nem ők vannak többségben. 30F

2011. ápr. 29. 10:10
 25/27 anonim ***** válasza:
na lányom, azért itt letoltak mint a szaros gatyát :)
2011. ápr. 29. 15:34
 26/27 anonim ***** válasza:
"rózsaszin polos"-simán összeillesz velük,még hejjjesen se megy az iiras
2011. ápr. 30. 13:01
 27/27 A kérdező kommentje:
aha igen nem tudok helyesen írni micsoda meglátás...
2011. máj. 1. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!