Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejöhetek konditermes felfújt srácoknak ha visszafogott lány vagyok? L20
ez azért durva volt, aki lejár edzeni, egyből templomi egér???
legyél már észnél!!!!!
hülye vagy ? nincs semmi köze a kettőnek egymáshoz csupán azért mondtam mert egy templomi egér az kivesz egy részt az egészből csak úgy mint a konditermes felfújt , de attól még ugyanúgy férfi az egyik , egér a másik és ugyanúgy megeszi a sajtot és dugna az összes csajjal
és lehet az akármilyen sós , vagy visszafogott ez oly kevés adat mert lehet az camembert sajt vagy még több száz féle és ennyiből hogy visszafogott az égvilágon nem lehet válaszolni normálisan erre a kérdésre csak annyival hogy igen , de ez olyan relatív és ááááá az ilyentől a hajam tépem
Ha ez alapján választasz pasit akkor bizony elég idióta vagy hozzájuk, szóval simán.
Jó, tudom általánosítok, de tényleg sok ilyen izomagy buta mint a segg, csak a külsejükkel foglalkoznak, beszélgetni nem lehet velük normális komoly témákról sem.
Az, hogy visszafogott, az akár, ha szép vagy mellé.
De az, hogy hülye vagy, az nem.
Miről beszélsz, milyen felfújásról? Max a Synthol ilyen, de aki azt nyomja, az nem jár le terembe.
Végül végigolvastam az összes hozzászólást.
Aki soha nem volt edzőterembe mi alapján kritizálja azokat, akik edzenek?
1) Én napi 2 órát kb lent szoktam tölteni a teremben, de egyetlen bunkó, de izmos emberrel sem találkoztam. Ellenben a húúdemenő 16 éves kis b*zik, akik lejárnak dumálni a terembe bukók.
2) Nem lehet velük beszélgetni? Talán nem próbálsz velük beszélni. A kettő nem ugyanaz. Bocs, hogy minket nem a wow köt le...
3) Attól, hogy valaki testépítő nem lesz impotens, nem felfújt, nem önimádó. Egy bizonyos szinten alázattal áll a saját testéhez, és rengeteg dolgot a testének rendel alá, de semmiképpen sem önimádó. Az más dolog, hogy jobban néz ki, mint a társadalom 90%-a, aki b@szik mozogni.
4) A testépítők nem buták. Többet tudnak a biológiáról, a tiszta kajáról, mint az emberek zöme, illetve van olyan profi testépítő, aki egyetemi tanár.
de miért lenne felfújt az aki konditerembe jár???
az van felfújva aki tömegnövelőszereket szed!!!
Aki kondizik annak az izma nő és nem felfújódik.Jó buta vagy komolyan....
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!