Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejöhetek konditermes felfújt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejöhetek konditermes felfújt srácoknak ha visszafogott lány vagyok? L20

Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 22:25
1 2 3
 11/27 modian ***** válasza:

ez azért durva volt, aki lejár edzeni, egyből templomi egér???

legyél már észnél!!!!!

2011. ápr. 28. 22:44
 12/27 anonim ***** válasza:
Mit tett? Egy önző, önimádó, egoista barom volt. El volt telve vele, hogy milyen szép és okos.
2011. ápr. 28. 22:52
 13/27 anonim ***** válasza:

hülye vagy ? nincs semmi köze a kettőnek egymáshoz csupán azért mondtam mert egy templomi egér az kivesz egy részt az egészből csak úgy mint a konditermes felfújt , de attól még ugyanúgy férfi az egyik , egér a másik és ugyanúgy megeszi a sajtot és dugna az összes csajjal

és lehet az akármilyen sós , vagy visszafogott ez oly kevés adat mert lehet az camembert sajt vagy még több száz féle és ennyiből hogy visszafogott az égvilágon nem lehet válaszolni normálisan erre a kérdésre csak annyival hogy igen , de ez olyan relatív és ááááá az ilyentől a hajam tépem

2011. ápr. 28. 23:01
 14/27 anonim ***** válasza:

Ha ez alapján választasz pasit akkor bizony elég idióta vagy hozzájuk, szóval simán.

Jó, tudom általánosítok, de tényleg sok ilyen izomagy buta mint a segg, csak a külsejükkel foglalkoznak, beszélgetni nem lehet velük normális komoly témákról sem.

2011. ápr. 28. 23:05
 15/27 anonim ***** válasza:

Az, hogy visszafogott, az akár, ha szép vagy mellé.

De az, hogy hülye vagy, az nem.

Miről beszélsz, milyen felfújásról? Max a Synthol ilyen, de aki azt nyomja, az nem jár le terembe.

2011. ápr. 28. 23:10
 16/27 anonim ***** válasza:

Végül végigolvastam az összes hozzászólást.

Aki soha nem volt edzőterembe mi alapján kritizálja azokat, akik edzenek?

1) Én napi 2 órát kb lent szoktam tölteni a teremben, de egyetlen bunkó, de izmos emberrel sem találkoztam. Ellenben a húúdemenő 16 éves kis b*zik, akik lejárnak dumálni a terembe bukók.

2) Nem lehet velük beszélgetni? Talán nem próbálsz velük beszélni. A kettő nem ugyanaz. Bocs, hogy minket nem a wow köt le...

3) Attól, hogy valaki testépítő nem lesz impotens, nem felfújt, nem önimádó. Egy bizonyos szinten alázattal áll a saját testéhez, és rengeteg dolgot a testének rendel alá, de semmiképpen sem önimádó. Az más dolog, hogy jobban néz ki, mint a társadalom 90%-a, aki b@szik mozogni.

4) A testépítők nem buták. Többet tudnak a biológiáról, a tiszta kajáról, mint az emberek zöme, illetve van olyan profi testépítő, aki egyetemi tanár.

2011. ápr. 28. 23:20
 17/27 A kérdező kommentje:
na az volt hogy az utcán elment mellettem egy felfújt napbarnitott, rózsaszín polos srác (akinek mindig olyan tipikus macéja van) és rám nézett úggy.
2011. ápr. 28. 23:27
 18/27 anonim ***** válasza:

de miért lenne felfújt az aki konditerembe jár???

az van felfújva aki tömegnövelőszereket szed!!!

Aki kondizik annak az izma nő és nem felfújódik.Jó buta vagy komolyan....

L19

2011. ápr. 28. 23:52
 19/27 anonim ***** válasza:
bejöheCC, csak kerüld a koXosokat.
2011. ápr. 28. 23:53
 20/27 anonim ***** válasza:
vagy lehet akit láttál lufiból volt??? mert a lufit szokták felfújni...hol voltál mikor az észt osztották?:)
2011. ápr. 28. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!