Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze vagyok zavarodva, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó, hogy van két lány akit nagyon megkedveltem, tegnap mindkettővel találkoztam, az egyikkel meg volt beszélve, a másik csak úgy spontán találkoztunk. Nos akivel először találkoztam (vele volt megbeszélve), nagyon jól elbeszélgettünk, élveztem a társaságát. A 2. leányzóval is jól elvoltam... sőt lehet túlságosan is :S. Az ölembe ült ölelgettük egymást, hasonló.. csók vagy ilyesmi nem történt... A helyzet az, hogy a két lányban megvannak azok a tulajdonságok amik nekem tetszenek egy lányban, csak közben vannak szembetűnő (számomra az) negatívumai is. az 1. leányzó akivel megbeszélt találkám volt, elég erősen iszik és dohányzik viszont nagyon jól el tudok vele beszélgetni, szemben a második leányzóval aki nagyon szép,vonzó, nem dohányzik, nem iszik annyit, viszont a stílusa (rappet,sp-t meg hasolnó kategóriákat hallgat) nem igazán egyezik az enyémmel és kicsit butább is ( most hirtelen nem tudtam szebben kifejezni),viszont ő is egy rendes lány. Mindkettőt nagyon megkedveltem és nem tudom mit tegyek :S MI a véleményetek?
2011. ápr. 27. 07:19
1 2
 11/18 modian ***** válasza:

Én a másodikat választanám, mert a cigifüst meg a pia többször zavarna, mint a zenéje, bár ki tudja.

Látni kéne őket, mert azért az se mindegy.

A második megölelt, ebből gondolom bejössz neki valamilyen szinten. Az első mennyire közeledik???

2011. ápr. 27. 12:37
 12/18 anonim ***** válasza:
zenei ízlés nem lehet döntő tényező egy ilyen helyzetben. de a piálás és a cigi annál inkább. 2.ra szavazok. éljen a rapp! (de nem SP...)
2011. ápr. 27. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
tök mindegy, hogy mit írsz le itt a két csajról, te találkoztál velük, te tudod, hogy milyenek személyesen. mi pedig nem választhatunk helyetted. a saját "igényeidet" kell nézni, mert mindenkinek más az ízlése. attól függ, hogy mit tudsz tolerálni. ha végképp nem jutsz dűlőre, akkor szerintem mindkettőt hagyd. utána legalább nem lesz lelkiismeret furdalásod, hogy nem az elsőt választottad vagy nem a másodikat.
2011. ápr. 27. 15:10
 14/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:37

Hát őt nem annyira régen ismerem, még csak beszélgetünk, de elég sokat szoktunk :)

2011. ápr. 27. 19:32
 15/18 A kérdező kommentje:
De nagyon le szokta magát inni és eléggé dohányzik :S
2011. ápr. 27. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Amíg nem volt barátom én is sokszor elmászkáltam az éjszakába, és ha nem is ittam le magam minden nap, azért minden nap leültem a haverokkal 1-2 sörre, lány létemre. Bár ez egyetemen nem is olyan különös....

Van barátom 1 éve, és láss csodát: már 1 sörtől érzem a bódultságot a fejemben, annyira nem szoktam inni egyáltalán.

A dohányzás meg olyan, hogy ezerszer több káros dolgot megeszel, beszívsz, olyat, amiről azt sem tudod, hogy létezik. Ha esetleg ezt a lányt választanád, és valóban olyan jól kijöttök egymással, hidd el: ha megemlíted neki, hogy téged zavar a füst, vagy nem gyújtana rá amíg veled van, vagy óvatosabban füstölögne. Ahogy én is dohányzok, de mindig tekintettel vagyok másokra, még idegenekre is (de a barátaimra főleg, és főleg a szerelmemre), és ezért sosem okozott problémát sem ismerkedésnél, sem máshogy.

22/L

2011. ápr. 28. 09:27
 17/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:27

Egyet értek veled nagyjából, de ha belegondolsz ő is ugyanúgy megeszi azokat a káros dolgokat mint én.. és akkor pluszban még rátesz még egy lapáttal. Mesélte, amikor volt barátja, akkor is dohányzott a jelenlétében, pedig tudta hogy zavarja a párját.., meg gondolom akkor is ivott, arról még nem tárgyaltam vele :D, azt tudom hogy általános iskola 5. osztálya óta dohányzik..

2011. ápr. 28. 09:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy rátesz egy lapáttal az egészsége romlására, egyedül az ő dolga. Mivel nem akkor kezdte el, amikor ti egy pár voltatok, sok közöd nincsen hozzá, maximum megpróbálhatod valamilyen módon jó útra téríteni. Más mondjuk sokat ül a számítógép vagy tv előtt, ezzel a szemét rontja. Az viszont már nem a dohány hibája, hogyha a lány kérésre sem füstölög óvatosabban, akkor az ő felfogásával van a baj, nem pedig konkrétan a dohányzás tényével, én így látom. Nekem speciel mondania se kell senkinek, hogy pl. ne fújjam a pofájába a füstöt, vagy álljak arrébb, vagy hogy most vagy most vagy most ne gyújts már rá, én megkérdezem az illetőt, akivel vagyok, hogy zavarja-e. Ha nem, akkor rágyújtok, ha azt mondja, hogy igen, akár egy picit is, vagy hogy a füstöt utálja, akkor nem gyújtok rá. Én is elég régóta füstölgök, sosem volt ebből problémám, pedig sok olyan barátom volt már, akik nem dohányoztak. Szóval ez szerintem nem kellene, hogy probléma legyen, ha a lány elég értelmes és érett, akkor lehet vele beszélni a témáról (főleg ha majd netalántán egy pár lesztek, akkor kell is, nemcsak lehet...).

Az alkohol részét nem értem a dolognak, mert hiába vagyok egyetemista, és hiába volt egy olyan korszakom, nem is olyan fiatalon, 18-19-20 évesen, mikor minden nap megittunk pár sört a haverokkal, sose értettem, mi jó abban, ha a szép kislányok/lányok/nők részegre isszák magukat. Szerintem egyszerűen undorító. És ez megint olyan dolog, hogyha van elég esze a kiszemelt kislánynak, akkor erről is el lehet vele beszélgetni anélkül, hogy megsértődne. Akár csak úgy, mint két barát, hogy te nem nézed jó szemmel, amit sokszor csinál, és félted az egészségét, és miért jó ez neki, meg hasonlók, ha ügyes vagy, rá tudod vezetni.

22/L

2011. ápr. 28. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!