Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Össze vagyok zavarodva, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze vagyok zavarodva, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos arról lenne szó, hogy van két lány akit nagyon megkedveltem, tegnap mindkettővel találkoztam, az egyikkel meg volt beszélve, a másik csak úgy spontán találkoztunk. Nos akivel először találkoztam (vele volt megbeszélve), nagyon jól elbeszélgettünk, élveztem a társaságát. A 2. leányzóval is jól elvoltam... sőt lehet túlságosan is :S. Az ölembe ült ölelgettük egymást, hasonló.. csók vagy ilyesmi nem történt... A helyzet az, hogy a két lányban megvannak azok a tulajdonságok amik nekem tetszenek egy lányban, csak közben vannak szembetűnő (számomra az) negatívumai is. az 1. leányzó akivel megbeszélt találkám volt, elég erősen iszik és dohányzik viszont nagyon jól el tudok vele beszélgetni, szemben a második leányzóval aki nagyon szép,vonzó, nem dohányzik, nem iszik annyit, viszont a stílusa (rappet,sp-t meg hasolnó kategóriákat hallgat) nem igazán egyezik az enyémmel és kicsit butább is ( most hirtelen nem tudtam szebben kifejezni),viszont ő is egy rendes lány. Mindkettőt nagyon megkedveltem és nem tudom mit tegyek :S MI a véleményetek?
2011. ápr. 27. 07:19
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
19/f, mindkét leányzó egykorú velem, ha ez számít valamennyire
2011. ápr. 27. 07:33
 2/18 anonim ***** válasza:

Inkább az eltérő zenei ízlés, mint a piás bagós büdös száj.

Illetve: melyik tetszik jobban? Ha nem gyúltál egyik iránt sem szerelemre, lehet, hogy nem is kettejük közt kéne keresgélned.

2011. ápr. 27. 07:34
 3/18 A kérdező kommentje:
A második leányzót már fél éve ismerem ( amióta egyedül vagyok), de tényleg mindkettővel nagyon jól el tudok lenni.Úgy érzem néha, hogy a 2. leányzó iránt érzek valamit, néha meg abszolút semmi. Tegnap viszont tényleg nagyon jól esett ahogy átölelt, ölembe ült, hasonló, csak nem tudom, hogy a magány miatt tetszett e annyira, vagy mert azért mert hogy vele érzem magam jól :S. Beszéltem vele is erről, ő azt mondta hogy ő se tudja mit akar, és nem szeretne az érzéseimmel játszani, és a barátságunkat sem szeretné tönkretenni. A másik lánnyal is már 1-2 hónapja ismerjük egymást, nagyon sokat beszélgetünk és sok mindenben egyetértünk, viszont ott van ugye a túlzásba vitt éjszakai élete, cigi+bagó :S
2011. ápr. 27. 07:44
 4/18 anonim ***** válasza:
Én ha a helyedben volnák, a másodikat választanám. Kevés csúnyább van annál ha egy lány iszik...
2011. ápr. 27. 07:48
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat:) kiváncsi vagyok mások véleményére is
2011. ápr. 27. 08:38
 6/18 anonim ***** válasza:
Mennyire durván dohányzik az első lány, hajlandó-e leszokni, vagy tekintettel lenni rád? Első is nagyon szép, és vonzó?
2011. ápr. 27. 08:57
 7/18 A kérdező kommentje:
Nos,mikor találkoztam vele ( abban a 1,5 órában) két alkalommal gyújtott rá, első alkalomnál eléggé remegett a keze.. szóval valószínű eléggé sokat dohányzik,másik meg hogy tisztában van vele, hogy le kéne szoknia.. de úgy érzem rajta, hogy nem csak ezen a területen, nem tud magának "szabályokat" felállítani pl: már pedig ezt meg azt meg fogom csinálni" hanem sodródik az árral.. és ezzel ő is tisztában van és tudja hogy rossz és szerintem szeretne is változtatni rajta, a másik, hogy ő annyira nem vonzó, szép mint a 2. leányzó, viszont vele sokkal jobban, többet tudok beszélgetni
2011. ápr. 27. 09:12
 8/18 anonim ***** válasza:
Inkàbb a màsodik nem kèn olyan aki iszik ès cigizik
2011. ápr. 27. 09:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Csak azért, mert valaki dohányzik, butaság elítélni. Másnak meg más a bibije, senki sem tökéletes. Szerintem sokkal fontosabb az, hogy vele normálisan el tudsz beszélgetni, megegyezik a stílusotok. Viszont az nem szép, ha egy lány részegre issza magát, ha ez rendszeres, akkor egyenesen visszataszító! Én ezt az egy kivetnivalót látom benne a leírásod alapján.

A második lánnyal nem egyezik a stílusotok, nem tudnátok - vagy nagyon ritkán - együtt elmenni szórakozni, teljesen más baráti társaságotok alakulna ki, és ez rámehet a kapcsolat rovására (tapasztaltam már, sajnos). Vagy sehova sem mennétek, otthon ültök állandóan, mint két 80 éves öregember, és nézitek a tv-t. Az pedig nem élet ilyen fiatalon. És nekem speciel marha zavaró lenne, ha nem tudnék pont a barátnőmmel normálisan elbeszélgetni, megbeszélni vele a dolgaimat, mert buta. Ne haragudjon meg senki, de szerintem a butaság rosszabb, mint a dohányzás. Az egyik rossz tulajdonságot meg lehet szokni/le lehet szoktatni róla, a másikat viszont nem....... Együtt élni egy buta lánnyal szerintem megölné az idegeimet...

2011. ápr. 27. 09:32
 10/18 anonim ***** válasza:

Zavarodj szét.

te r*banc

2011. ápr. 27. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!