Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most össze van zavarodva vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most össze van zavarodva vagy nem jöttem be neki?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal vasárnap este. Külsőre tuti hogy bejövök neki. A randin úgy tűnt hogy jól megvagyunk bár néha volt egy kis kínos csend amikor egymás szemébe néztünk és csak mosolyogtunk (mint valami amerikai romantikus filmben). A randi végén nem mondta hogy újra találkozna (bár egy suliba járunk). Barátnője nem volt még. Azt mondják zavarba van és azért nem keres. De ebbe én nem vagyok biztos.
2010. nov. 10. 19:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem várj még néhány napot, idővel kiderül, hogy álltok:)
2010. nov. 10. 19:40
 2/3 vHenrikv válasza:

Ha válaszolnál néhány kérdésemre, akkor lehet hogy többet tudok segíteni,mert abból amit olvasok, azt veszem ki,mint amire te gondolsz :) Vagy nem tetszett n$eki a randi és próbál kerülni téged, vagy azért kerül most,mert zavarban van.

A kérdések:

- népszerű-e a srác?Szeret barátkozni,vagy zárkózott?

- történt a randi közben valami fordulat,ami után csendes lett, vagy végig mindketten zavarban voltatok?

- most feltűnően kerül,vagy csak te látod így?

- hány évesek vagytok?

- ja és azon,hogy nem volt még barátnője azt érted,hogy soha azelőtt,ugye?

2010. nov. 10. 20:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Hát van sok haverja, a suliból talán nekik van a legnagyobb baráti társaságuk.

Nem volt fordulat a randi közben. Végig zavarban voltunk.

Nem kerül feltűnően és köszön is a suliban(mondjuk még jó) csak msn-en nem is írt (2x volt csak fenn azóta akkor sem sokáig és elvileg nem volt gépnél, igaz az is hogy utálja az msn-t)és nem írt sms-t se vagy nem tudom mit kellene

Én 15 vagyok Ő 17

És nem volt még soha barátnője.

2010. nov. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!