Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze vagyok zavarodva. Szerintetek hogyan tovább? Mit tegyek?
3 hónapja kavargatok egy sráccal, de csak szexre kellek neki meg néha "ellenni". Viszont én kicsit beleszerettem, és mióta tudom, hogy csak "arra" kellek neki, nagyon szenvedek miatta, mikor beszélek vele, vagy együtt vagyunk, borzasztó érzés ennek tudatában lenni.
Azonban legutóbb az egyik haverja rámhajtott. Nagyon aranyos velem. Csak nála meg zavar, hogy nem olyan helyes, mint az első (ő kifogástalan külsőre). De tudom, hogy ha boldog akarok lenni, azt kell néznem, melyikükkel érzem magam jobban. Csak valahogy mégsem vagyok biztos a dolgomban... ijesztő az egész... igazából 1 éve nem volt komoly kapcsolatom, és ha így vergődök kettejük közt, mi a helyes. Ha nem lenne az első srác, gond nélkül összejönnék a másodikkal, de így? Hogy akárhova mennék a későbbi barátommal meg a haverjaival, szinte mindenhol ottlenne ő is? Ráadásul a két srác féltékeny is egymásra. 3 napja az elsővel találkoztam, tegnap a másodikkal. Ma pedig mindketten ottlesznek egy rendezvényen. De ezt nem akarom folytatni. Mit gondoltok? Hogyan tovább? És hogy győzzem le a félelmem?
Szerintem az elsőt semmiképp ne válassszad ha csak megelégszel avval, hoyg csak a szexre leszel jó és ennyit is fosz neki érni.
Szerintem avval a pasival többet szóba se állj, mert nemtiszteli a nőket...leet kicsit nehéz ha beleszerettél egy kicsit de szerintem az elsőt semmiképp ne válasszad. A másodikkal is ha vanb problémád , ha pl nem tetszik külsőleg akkro egyelőre őt is hanyagold egész addig amig tisztázod maagdban, hoyg jó lesz neked aa második aki sokkal aranyosabb és rendesebb vayg ha számit neked a külső is jobban.
De amit biztosra mondok az, hogy az elsővel semmiképp ne jöjj össze ha jót akarsz magadnak...
Az elsővel össze sem tudnék jönni, mivel ő nem szeretné, neki megfelel az, hogy hetente-kéthetente összefutunk, elhülyéskedünk, elvagyunk, közben pedig megdughat. :( És nagyon fáj, hogy így kihasznál.
A másodikkal az az igazság, hogy tegnap nagyon jól éreztem magam, sokkal jobban elvoltunk, mint az első sráccal valaha is. A külső nem annyira gáz, csak egy picikét zavar.
Szerintem a külső azért mindig fog számitani de majd más dolgok jobban fognak esetleg. Talán azért tetted fel a kérdést és azért gondolkozol, hoyg nem tudod kit válassz mert egy 14-15-16 éves tuttira az elsővel ett volna aztán meg 1 hónapig járnak s utána meg sokat szenved a pasiért.
De tanulni mindig lehet és még jobban fogod látni a dolgokat a korral előrehaladva. Lehet, hogy majd idővel a másodikat elfogadod. Nem tudom. Csak azért nem ajálom, hoyg msot járj vele mert nem lehet tudni ha szakitasz majd emiatt vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!