Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen összevagyok tőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen összevagyok tőle zavarodva, hogy tovább?

Figyelt kérdés
már elég régen kezdődött ez az egész történet. "összeismerkedtem" egy sráccal, szóval kezdtek jól menni a dolgok. mindenhol összefutottunk, még ha nem is terveztük, akkoris, majd egy eset után köszönt, aztán sztem elszúrtam egy nem neki szánt köszönnéssel, és utána begubózott, vissza estünk még a kezdetekhez, szemeztünk, meg figyeltük a másikat, de én ebbe beleuntam, és elhatároztam, h leszarom a fejét, de amikor találkoztunk, olyan vágyakozóan nézett, persze nem köszönt, csak áhhh, én meg nem vettem őt figyelembe, elmentem mellette. szerintetek jól tettem? vagy adjak ennek még esélyt, kérlek segítsetek. voltatok már ilyen szituba? rákéne köszönnöm, h megint erőre kapjon? és ha nem? megint tanácstalan lennék. elfelejteni meg olyan nehéz. olyan régóta tart már ez az egész. mindig mosolyog rám, akkor meg kész vagyok.... de mért nem köszön ha már egyszer megtette? áhhh....:(
2009. jún. 17. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
hát valszeg az a "nem neki szánt köszönés" miatt nem köszön rád.. de mit is mondtál neki?
2009. jún. 17. 11:10
 2/5 A kérdező kommentje:
melyik alkalommal mit mondtam? az a nem neki szánt köszönést, épp telefonba mondta, ő meg tök boldogan köszönt volna vissza, csak meglátta, h nem is neki mondtam:(
2009. jún. 17. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
*telefonba mondtam
2009. jún. 17. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha látod, h a srác ilyen gyámoltalan akkor neked kell irányítanod ! Köszönj rá és kezdjél el vele valamit beszélgetni, kérdezz rá valamire pl. Húú nagyon jó a cipőd, én is valami hasonlót akartam venni, te honnan vetted ?

ha azt akarod, h bármi is kialakuljon köztetek akkor sokat kell beszélgessetek (persze nem csak cipőkről :P).

Hajrá ! úgy néz ki, h a srácnak is bejössz ám .

2009. jún. 17. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaaajjj szegény fiúka... tök kellemetlen lehetett neki... :(

Szegénykém, tuti, hogy azért húzódott vissza, mert elszégyellte magát... :) Szerintem mosolyogj bátorítóan, köszönj neki, ha elmész mellette lassíts, vagy csak jegyezd meg, hogy nahát, megint össze futottunk? Egyébként tuti, hogy van esélyed, én ugyanígy jöttem össze a párommal - három hónap bámulósdi után :))) Nem mert szegénykém megszólítani... Úgyhogy kitartás!!!!

2009. jún. 17. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!