Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen összevagyok tőle zavarodva, hogy tovább?
Ha látod, h a srác ilyen gyámoltalan akkor neked kell irányítanod ! Köszönj rá és kezdjél el vele valamit beszélgetni, kérdezz rá valamire pl. Húú nagyon jó a cipőd, én is valami hasonlót akartam venni, te honnan vetted ?
ha azt akarod, h bármi is kialakuljon köztetek akkor sokat kell beszélgessetek (persze nem csak cipőkről :P).
Hajrá ! úgy néz ki, h a srácnak is bejössz ám .
Jaaajjj szegény fiúka... tök kellemetlen lehetett neki... :(
Szegénykém, tuti, hogy azért húzódott vissza, mert elszégyellte magát... :) Szerintem mosolyogj bátorítóan, köszönj neki, ha elmész mellette lassíts, vagy csak jegyezd meg, hogy nahát, megint össze futottunk? Egyébként tuti, hogy van esélyed, én ugyanígy jöttem össze a párommal - három hónap bámulósdi után :))) Nem mert szegénykém megszólítani... Úgyhogy kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!