Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a "jelek" mit jelentenek? :D
Nos.
Ma kondizni voltam, és a pultos csaj érdekesen viselkedett...
Eddig is ott dolgozott, csak nem volt olyan alkalom, hogy 2 en lettünk volna. Most így volt, és úgyérzem játszott velem..:P
Miközbe csináltam a gyakorlatokat, sokszor a szemembe nézett, majd hirtelen elfordult.
Majd mikor mentem, és visszavittem a szekrényem kulcsát, kb 3 szor megköszönte, és mikor adta vissza a kártyámat el-elhúzta a kezével hogy ne tudjam elvenni, és közbe mosolygott...:D
majd elköszöntünk.
Nem tudom mi ez, csak ártatlan flört?
Mert a csaj hogyismondjam...:P eléggé felső kategóriájú, és 24 év körül lehet...
Nem gondolnám, hogy pont én "kellenék" neki, sztem minden ujjára tőlem külömb pasit kapna....
170 cm vagyok, jó látszik rajtam hogy kondiztok, de nemvagyok az a kigyúrt állat, viszont meglehetősen jóképű....(sztem nem így van, de a környezetemtől ezt hallom)
szal csak flörtvolt?
20/F
nem mondom, hogy nőcsábász vagyok, de értek azért a jelekből általában, és ez kicsit furcsa volt...:D
Nem tudtam mire véljem.
Az lesz, legközelebb szóva tartom:P csak legyünk 2 esben, legalább a pult részben :P :D
változott kicsit a dolog, mert ma tök közömbös volt velem, bár azért egy pici mosolyt fel tudtam fedezni az arcán.
Látszott rajta hogy fáradt, és hogy valami nincs rendben, ezért nem is erőltettem nagyon a beszélgetést.
Szerintetek?!
Pedig nagyon szép csaj, kár hogy csak játszott.....
szívesen megismerném, csak mondom, nálam különb srácot találhatna akármelyik újjára, szal nemtudom egyáltalán belekezdjek e az ismerkedésbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!