Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek a jelek, én nem tudok kiigazodni rajta?!
Figyelt kérdés
Volt egy randink szeritnem jól sikerült, vidáman volt, puszival váltunk el. de azóta eltelt egy hét nem hívott el újra, de már többször odajött csak úgy hozzám csevegni.egy randi után mégsem kérhetek rajta számon semmit...sajnos már az első alkalomért is én tettem többet, hogy összejöjjön.az viszont zavar, hogy csak úgy felületesen beszélgetünk ha valakinek van öltete szívesen veszem egy Lány :)2010. ápr. 21. 20:03
1/2 anonim válasza:
Szentem a randit ő csak egy egyszerű baráti találkozónak vette meg a puszit is,de ez nem a te hibád,ha tetszel neki úgy is el fog követni mindent ,hogy meg szerezzen(de ezért ne nézd őt papucsnak)
2/2 anonim válasza:
hát ezaz, h most akkro randinak vagy csak úgy talinak volt megbeszélve? amúgy utána simán kérdezősködhettél volna, h na hogy érezted magad a randin/talin? és ha mondja, h jól meg nem csak udvariasságból mondja, akkor sztem simán megkérdezheted ,h van e kedve máskor is talizni. aztán majd elválik idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!