Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a fiúknak a ribancok jönnek be?
Sajnos van pár olyan ismerősöm akik olyan képeket tesznek fel facebookra, ahol bugyiban és egy mini toppban pózolnak. És ez jön be minden fiúnak. A fiúk miért nem tudják értékelni a belsőt? Én se vagyok egy csúnya lány, sok barátom volt, de mindegyiknek csak arra kellettem. Én nem a kihívó képekkel szeretném felhívni a figyelmet magamra, hanem a belső értékeimmel. De a srácoknak ezek a vihogó libák kellenek.miért?kort és nemet is írjatok légyszi.
L/15
21:18 vagyok
Hát igen, én amúgy szívesen beszélgetnék egy ilyen lánnyal, nem párkapcsolati meg ilyen jelleggel, csak érdekesnek, ritkának tartom ma az ilyen gondolkodást, és hát jó lenne beszélgetni, megismerni... Csakhát mivel 5 év van közöttünk így kicsit furcsának érezném, ha ezt csak így felajánlanám, nem akarok félreérthető lenni. :>
Mert már benőtt a fejünk lágya. :D
20/F
Igen ez így van:D
Most már én is csak a 20+ fiúkkal beszélgetek meg ismerkedek mert velük lehet beszélgetni és ennek nagyon tudok örülni:)
Nekem is van egy pár olyan osztálytársam, de azok 1 hétig vannak a sráccal XD
Tehát nem boldogok, csak föl akarnak vágni, hogy nkik már van pasijuk =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!