Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy a fiúknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a fiúknak a ribancok jönnek be?

Figyelt kérdés

Sajnos van pár olyan ismerősöm akik olyan képeket tesznek fel facebookra, ahol bugyiban és egy mini toppban pózolnak. És ez jön be minden fiúnak. A fiúk miért nem tudják értékelni a belsőt? Én se vagyok egy csúnya lány, sok barátom volt, de mindegyiknek csak arra kellettem. Én nem a kihívó képekkel szeretném felhívni a figyelmet magamra, hanem a belső értékeimmel. De a srácoknak ezek a vihogó libák kellenek.miért?kort és nemet is írjatok légyszi.

L/15

2011. ápr. 25. 20:10
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
86%
azert jon be jobban a fiuknak mert jobban felkeltik a figyelmet es oasmiket mutatnak meg amiket masok nem !
2011. ápr. 25. 20:12
 2/28 anonim válasza:
Azért van mert könnyen kaphatók.
2011. ápr. 25. 20:14
 3/28 anonim válasza:
es 16/F
2011. ápr. 25. 20:14
 4/28 A kérdező kommentje:

és nem akartok egy normális kapcsolatot?:O

azért vagytok együtt hogy dugjatok, nem azért mert szeretitek egymást és jól érzitek magatokat egymással?

2011. ápr. 25. 20:16
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan minth a lányoknak a rosszfiúk...
2011. ápr. 25. 20:21
 6/28 anonim válasza:

Nekem egyáltalán nem jönnek be az ilyen lányok.Nekem is van jó pár ilyen ismerősöm akik,minden hétvégén buliznak,pasiznak,full részegre isszák magukat.Közben sík hülyék és egy értelmesebb kérdésre nem tudnak válaszolni.

Szóval,nehogy azt hidd,hogy minden fiúnak az ilyen lányok jönnek be.

F/15

2011. ápr. 25. 20:21
 7/28 anonim ***** válasza:
0%

Azért vannak az emberek együtt, mert szeretik egymást, hogy jól érezzék magukat együtt és hogy dugjanak.

És igen, ez lehet egy akármilyen világ, de ahhoz hogy valakik örömmel ismerjék meg egymás belső értékeit, előbb a külsejükkel kell felkelteniük a másik érdeklődését.

Ez persze nem jelent feltétlenül topban, meg miniben való pózolást.

Egy számodra taszító, csúnya emberrel te sem szívesen ismerkednél szerintem.

2011. ápr. 25. 20:23
 8/28 anonim ***** válasza:
Naaaaaaaa...ne általánosítsunk!!!Én elsőre egy nő szeneit nézem meg:az mindent elárul,abban benne van a teljes ruhátlan lénye...29f
2011. ápr. 25. 20:29
 9/28 A kérdező kommentje:
én nekem az összes ismerősöm "rosszfiú".. ahogy meglátnak egy ilyen lányt rögtön szaladnak utána a normális lányt otthagyva. még nemigazán találkoztam normális fiúval, de jó lenne már megismerni egyet:)
2011. ápr. 25. 20:32
 10/28 anonim válasza:

Üdv! =)

Akiknek az ilyen lányok jönnek be azokkal ne is foglalkozz =). Hidd el, úgyis jönni fog valaki aki normális, és az nagyon-nagyon fog értékelni téged =). A jelenlegi b.nőm is ilyen mint te ^^ és kimondhatatlan öröm volt megtudni, hogy még ilyenek is léteznek :D. Tehát ne búsulj fejet fel és mosolyogj =) (szerintem egy kedves mosoly többet ér mint bármennyi vetkőzés)

2011. ápr. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!