Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a fiúknak a ribancok jönnek be?
Sajnos van pár olyan ismerősöm akik olyan képeket tesznek fel facebookra, ahol bugyiban és egy mini toppban pózolnak. És ez jön be minden fiúnak. A fiúk miért nem tudják értékelni a belsőt? Én se vagyok egy csúnya lány, sok barátom volt, de mindegyiknek csak arra kellettem. Én nem a kihívó képekkel szeretném felhívni a figyelmet magamra, hanem a belső értékeimmel. De a srácoknak ezek a vihogó libák kellenek.miért?kort és nemet is írjatok légyszi.
L/15
Mondanám, hogy szívesen megismernélek,csakhát a kor... :-))
29f
ÉN NEKEM NEM A RIBANCOK JÖNNEK BE, KIKÉREM MAGAMNAK!
és 15/f, utálom ha leáltalánosítanak, és a sok bunkó fszt is utálom aki a ribancokra, meg a minnél több dugásra jaht, ahelyett hogy keresne egy normális lányt.
Ezeknek a vihogó libáknak meg menőgyerekek kellenek akik Facebookon tükör előtt félmesztelen csücsörítenek meg pózolnak, jól kiegészítik egymást. Te pedig ne törődj velük, nagyon jó látni, hogy vannak még lányok, akiknek fontosak a belső értékek. Mondanám, hogy ismerkedjünk meg meg beszélgessünk stb, csakhát kicsit öreg vagyok hozzád. :)
20/F
a 20 éves srác öreg...akkor én meg se szólalok többet 29f
:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!