Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bunkó voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bunkó voltam?

Figyelt kérdés

Tegnap voltunk bulizni és odajött hozzám egy csaj, hogy igyunk valamit. Kértem 2 jim beamet, erre mondja, hogy vegyek a tesójának is. Utána nekem állt, hogy nincs kísérő, mondom neki lesz az is, meg adjak neki cigit. Inkább elhúztam a fenébe. Most ha meghívok egy csaj valamire ok, de hülye se vagyok, hogy lehúzgáltassam magam.

Meg lehet én nem veszem észre, de nagyon sok olyan lány van, hogy egy méterrel a föld felett jár, mintha nem tudom ki lenne. Ezért sem szoktam csajozni.

2011. ápr. 21. 19:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem voltál bunkó, persze egy nőnek jól esik, h meghívod..de ez a lánytól volt bunkó. amúgy amondó vagyok, h nem itt kéne ismerkedni, ha nem ilyen lányokra vágysz..

19/n

2011. ápr. 21. 19:47
 2/12 A kérdező kommentje:

Még ki is kértem volna, de ugye voltak a pultnál rajtam kívül.

Ha disco-ba nem lehet csajozni, nem tudom hol. Utcán meg elég szokatlan lenne, meg hülyének vagy lúzernek néznének.

2011. ápr. 21. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem te voltál bunkó!!! Alapból ő kért piát, akkor neki kellett volna fizetnie. Egyenjogúság van, aki meghív az fizet. Ennyi erővel bárkit le lehetne lejmolni. Ocsmány szokás. Nyugi, nem minden lány ilyen, ismerkedj bátran, de csak akkor és csak annak fizess,akit TE önszántadból meghívsz, ne olyat, aki meghívatja magát. 22/L
2011. ápr. 21. 21:09
 4/12 VODKA0710 ***** válasza:
100%
Iszik is meg cigizik is? Akkor nem te voltál bunkó. Inkább lett volna nálad egy bunkó.
2011. ápr. 22. 00:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. ápr. 28. 16:04
 6/12 anonim ***** válasza:

00:07 ez tetszett! :D

amúgy...

nem te voltál bunkó, hanem a csajszi. nemhogy magát meghívatja már az egész bandájának vegyél piát, aztán még cigit is lejmol... hülye kis ribanc lehetett! nehogy bedőlj ilyeneknek!

2011. ápr. 28. 19:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ilyen csajokkal álsz/áltok le mert "jócsaj" ...
2011. ápr. 28. 19:35
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy nem ez jó csaj. Csak jó csajok nem jönnek hozzám, mert ők várják hogy menjek hozzájuk. De én meg azt várom, hogy jöjjenek hozzám, szóval ez a helyzet.
2011. ápr. 28. 19:37
 9/12 anonim válasza:
Én a helyedben még szépen elküldtem volna *csába is :DD
2011. ápr. 28. 19:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Majdnem az volt, de inkább elmentem. Annyira nem voltam berúgva, hogy ez bevegyem. Meg amúgy se szoktam inni vakulásig.
2011. ápr. 28. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!