Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy randevuzam? 6/f és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gorogyeckij kérdése:

Hogy randevuzam? 6/f és félénk nem merek leszólítani senkit mit csináljak vagy hol van esélyem h felszedek valakit valaki help de csak normálist nagy gáz van.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Vegyél magadon erőt. Másképp nem megy, mindenki így tanulja meg. Szólítsd meg, mégis mit veszíthetsz?
2011. ápr. 21. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
6 évesen megtanultál káromkodni. jaj ,de aranyos most mond szépen: róbert gida vagy thomas a gőumozdony
2011. ápr. 21. 19:22
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdező 16 éves, csak elírta. Le is írta, hogy lemaradt egy 1-es a 6-os elől.
2011. ápr. 21. 19:23
 14/19 anonim ***** válasza:
23%

ma 19:18

Most esett le hogy mit írtam :):) 61 vagy 62 (most jót röhögök)

De a probléma egyforma lenne..Ahogy 6 évesen sem mer csajozni,a 61 éves sem mer már csajozni..Egyiknek még nem áll fel,a másiknak meg már nem áll fel :):)

2011. ápr. 21. 19:25
 15/19 A kérdező kommentje:
és ha el is hívom randira akkor hova? és költsek rá sokat vagy csak visszafogottan mit szeretnek jobban?
2011. ápr. 21. 19:25
 16/19 anonim válasza:

na, miután így egy kalap alá vettél "minket", nem tudok mondani semmit. de elmondom, hogy nekem mi a személyes véleményem. először én nagyon szeretek csak úgy mindenféle cél nélkül sétálni, útközben mittudomén elnyalni egy fagyit, mert így sokat lehet beszélgetni, szóval meg lehet ismerni valamilyen szinten a másikat. de elsőre semmiképpen nem csinálnék valami "kötöttet" pl moziba nem érdemes menni, egy azért mert nem biztos, hogy a másikat érdekli az a film amit én megnéznék, és beszélgetni se lehet. fizetni meg csak annyit fizess, amennyit a pénztárcád megenged. fölösleges (és nem is kivitelezhető hosszútávon) innen-onnan kölcsönkérni pénzt, hogy felvágj a lány előtt, mert hidd el, a pénztől nem lesz senki érdekesebb:) az már régen rossz ha csak a pénzedért érdekled a lányt. de "mi", a nagy többség nem vagyunk ilyenek:)

14/l

2011. ápr. 21. 20:13
 17/19 A kérdező kommentje:
az utolsó hozzászolonak köszönöm:P
2011. ápr. 26. 16:11
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy későn írok, de tudni akartam, hogy sikerült-e valamit előrelépni. Én azt mondanám, amit az előttem szóló, annyival kiegészítve, hogy ha ajándékokkal próbálsz kedveskedni, azok csak kis szimbólum szerű dolgok legyenek, ne pedig méreg drága cuccok, nehogy azt higgye a lány, hogy csak így vagy képes magadnál tartani őt. Sok sikert. Egyébként én is ebben a cipőben járok. 14L
2012. jún. 21. 19:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, és csak annyi, hogy: szégyen ti bunkó szemetek, hogy be kell szólni mindenkinek, és bele kell rúgni még párat abba aki már úgyis padlón van.
2012. jún. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!