Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randevuzam? 6/f és félénk nem merek leszólítani senkit mit csináljak vagy hol van esélyem h felszedek valakit valaki help de csak normálist nagy gáz van.
ma 19:18
Most esett le hogy mit írtam :):) 61 vagy 62 (most jót röhögök)
De a probléma egyforma lenne..Ahogy 6 évesen sem mer csajozni,a 61 éves sem mer már csajozni..Egyiknek még nem áll fel,a másiknak meg már nem áll fel :):)
na, miután így egy kalap alá vettél "minket", nem tudok mondani semmit. de elmondom, hogy nekem mi a személyes véleményem. először én nagyon szeretek csak úgy mindenféle cél nélkül sétálni, útközben mittudomén elnyalni egy fagyit, mert így sokat lehet beszélgetni, szóval meg lehet ismerni valamilyen szinten a másikat. de elsőre semmiképpen nem csinálnék valami "kötöttet" pl moziba nem érdemes menni, egy azért mert nem biztos, hogy a másikat érdekli az a film amit én megnéznék, és beszélgetni se lehet. fizetni meg csak annyit fizess, amennyit a pénztárcád megenged. fölösleges (és nem is kivitelezhető hosszútávon) innen-onnan kölcsönkérni pénzt, hogy felvágj a lány előtt, mert hidd el, a pénztől nem lesz senki érdekesebb:) az már régen rossz ha csak a pénzedért érdekled a lányt. de "mi", a nagy többség nem vagyunk ilyenek:)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!