Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez meg mit akar jelenti?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meg mit akar jelenti? Jelent egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác[21],nagyon szimpatikus.Elhívott találkozni.Először nem akartam belemenni mert ismeretlenül(előtte csak egy buliban találkoztunk és mind a ketten vakon voltunk)nem mertem,kedvem sem volt.Aztán újra elhívott,illetve mondta hogy ha meggondolnám magam írjak rá.Ráírtam.Lényeg a lényeg hogy azóta több levelet váltottunk,de ő nagyon ritkán válaszol,mert hogy nem szereti a közösségi oldalakat.Mindig írja hogy találkozzunk most már hozzám fog igazodni tényleg és folyamatosan elnézést,bocsánatot kér.Utoljára kb 3 hete írt,akkor azt hogy ne haragudjak most nagyon más dolgokon jár az esze,nem tud csak egy dologra koncentrálni de már mindenképp úgy intézi a dolgait h összejöjjön a találka.Erre én vissszaírtam,azóta nem válaszol,már vagy 2 és fél hete.Pedig látom hogy feljár facebookra,látom h posztol,lájkol,de nekem képtelen visszaírni 2 sort.Hova tegyem mindezt?Egyszerűen nem értem.Ha meggondolta magát mért nem mondja ki?(Közös ismerősök mondták h elérhetetlen de ez azért már sok)

Ezekből már vennem kéne a lapot?

2011. ápr. 20. 23:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy másik csaj van a dologban. Akivel még nem zárta le a dolgait és azért húzza nálad az időt mert téged akar de közbe a másiktól valamiért nem tud megszabadulni.
2011. ápr. 20. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első válaszoló: Annyival még kiegészíteném hogy ha nem változnak a dolgok akkor még max 1 hónapot várj rá utána pedig nézzél más pasi után.
2011. ápr. 20. 23:39
 3/12 anonim ***** válasza:
pafff..ilyen teren megtanultam pesszimistanak lenni...voltam mar ien helyzetben..most visszatekintve..sajnalom h nem tudtam a szemelyt ignoralni....eszrevette h intenziven a temara jarok es szepen elkomolyodatlanott (vagy mi a fene):D mellölem..pedig tenyleg akartam a sracot... szerintem probalj meg erösen es nöiesen gondolkodni...ha neki sok mas dolga van akkor legyen neked is...a mostani helyzetemben ha egy pasas meg1* iet tenne velem..uhhh nagyon kellene kapalozzon h ujra valamicske is kilatasban legyen... de ha ismered a csakot es tenyleg valami jogyerek akkor vard meg..de en a te hellyedbe mar nem irnek neki...söt nem is valaszolnek a leveleire hosszabb idökig..ha netan meg valamikor irna is...ami igazan nehez betartani..de ha celb akarsz nalla jutni...legyel szamara elerhetetlen..es akkor mar igen csak izgalmasnak fog teged talalni es majd meggondolja mi is fontosabb tenallad szamara.. rem,valami hasznosat irtam neked! ;)
2011. ápr. 20. 23:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom van e másik lány a dologban,de én úgy tudom régebbóta egyedülálló,egyébként köztünk csókon kívül semmi nem történt.Kifejtette hogy mi dolga van,ami alapján elhiszem hogy tényleg elfoglalt,de azt hiszem igazad van,1 hónap és tovább nem várok.Most pl tudom hogy Német.o-ba utazik,szóval biztos nem fog jelentkezni.
2011. ápr. 20. 23:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez a válasz az első válaszolónak ment,és köszönöm :)
2011. ápr. 20. 23:48
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi 2.válaszoló,persze hogy hasznos a válaszod.Azthiszem igazad van,ezen már paráztam is hogy nehogy túl nyomulósnak tűnjek.Írta hogy nála most sz@r a szitu.Visszaírtam mikor nem lesz sz@r?ÉS most itt tartunk,de ha nem ír én semmiképp sem fogok. :)

Annyira nem ismerem hogy megítéljem rendes gyerek e,de szívesen megismerném.Azért arra kiváncsi vagyok mi lesz ha véletlen összefutunk egy buliban,mert járunk hasonlóakra. :D

2011. ápr. 20. 23:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is egy nagyon hasonló helyzetben vagyok, mint te, és én sem értem egyáltalán a dolgot. :S Szerintem sem írj neki, már tettél azért, hogy találkozzatok, most ő jön, mondja meg akkor mikor. Próbáld meg megállni, hogy nem írsz neki, legyél tényleg egy kicsit elérhetetlen, és majd meglátod, hogy mi lesz. De sajnos lehet, hogy nem lesz semmi..én is ettől tartok:( Ha már így az elején ilyen döcögős az út..
2011. ápr. 21. 15:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha esetleg úgy gondolod, akkor dumcsizhatunk! :)

20/F (Én tuti visszaírok)

2011. ápr. 21. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 98%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:42

Sajnálom hogy te is ilyen helyzetben vagy.Ha véletlenségből visszaírna,sztem nem fogok visszaírni neki.Megvárom míg valahol összefutunk.Facetoface.A szemén fogom látni mivan:)

Férfiak...nem jobbak mint a nők :)

Rem neked is jól fog alakulni :)

Amúgy ezen már énis gondolkoztam,hogy ha már az eleje így megy mi lesz a későbbiekben ha lesz...:S

2011. ápr. 21. 21:36
 10/12 A kérdező kommentje:
dumálhatunk :)
2011. ápr. 21. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!