Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen elviselhetetlen?
Figyelt kérdés
Ha beszélgetek egy fiúval,és úgy látszik,érdeklem és ő is engem,mindig hülyeségekről kezdek el beszélni,hülyén viselkedem és annyira szerencsétlennek érzem magam,szerintem ez mindenkit elijeszt.2011. ápr. 20. 21:28
1/2 anonim válasza:
Édes női fecsegés, egyszer jön majd egy fiú aki megszereti ezt és élete végéig hallgatni akarja. :) nézd meg a jéghercegnő c. filmet, ha jól emlékszem abban van a csaj ugyanígy.
2/2 anonim válasza:
Talán kicsit izgulsz és az izgalmat akarod leplezni azzal, hogy beszélsz, ahelyett, hogy kínos csend lenne. De ez nem baj, és ettől még lehetsz szerethető. Vagy kinövöd, vagy valaki ezért fog beléd szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!