Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi van velem? Miért elviselhetetlen perpill. az a tény, hogy (lehet soha) nem látom (többé)?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk. Másodikosok voltunk. Igazából nem nagyon ismerem. Onnan kezdődött minden, hogy az arra utaló jelek (barátjától beszólások neki,amikor ott voltam v. épp megjelentem, + stb.) miatt arra következtettem, hogy esetleg bejövök neki. Ez volt még december elején. Azóta kicsit másképp tekintettem rá, de nekem az eszemben, fejemben az a plátói fiú volt, akit 3 éve "szerettem". Ja, és nevezzük X.nek; barátnője volt, aki mellesleg tesómmal egy évfolyamra járt egy másik suliba. De én nem is gondoltam úgy X.re, najó egy kicsit igen. Felborzolta a hiúságomat, hogy esetleg (végre) tetszek vkinek. A lényegben a lényeg, h mostanra már (bár nem mutattam kifelé) egy jó ideje dédelgettem magamban hozzá kötődő érzéseket. Aztán május közepén meghallottam (fura hogy szinte mintha úgy ejtette volna el ezt a mondatot, hogy "véletlenül" is meghalljam)amint mondta pár csajoszt.társamnak, hogy jövőre elmegy. Hirtelen elszomorodtam emiatt, de mondtam magamnak, nekem nem Ő tetszik, hanem Y. Aztán most utolsó nap a buszt várva ott volt, és amikor jöttem, olyan furán nézett arrafelé/felém, zavarba jöttem. Most mi van? Csak képzelődtem vele kapcsolatban?2009. jún. 13. 22:38
1/1 anonim válasza:
Hát,amiket leírtál h mindig előtted mondott ilyeneket,abból én is arra következtetnék h tetszel neki.Próbáltál már vele beszélgetni?sztem ez legyen az első,menny oda hozzá suliba,aztán pl.kérdezd meg (ha nincs jobb)h tudta-e a mai lecót,mert te nem érted....
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!