Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? nem tudom mit csináljak.

Figyelt kérdés

Elég félénk a pasi (legalábbis eddig ezt hittem), akibe nagyon belehabarodtam,gondoltam ezért nem mer kezdeményezni. Az 5. randin már nem bírtam visszafogni magamat, és sima puszi helyett búcsúzáskor megpróbáltam megcsókolni, de visszautasított. Ez annyira meglepett, rosszulesett, meg se tudtam szólalni, pár másodperc után szó nélkül otthagytam, annyira szégyelltem magam. munkahelyen mindennap találkozunk... ma rá se tudtam nézni szégyenembe, és próbáltam elkerülni, ahogy csak lehet. Na, ezek után mit tegyek?

26/L

2011. ápr. 20. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélj vele. Mondd el hogyan érzel a dologgal kapcsolatban és beszéljétek meg a dolgot.
2011. ápr. 20. 18:48
 2/3 Tyler913 ***** válasza:

Mar bocs,de lol...Milyen pasi mar az,aki az otodik randin sem lep semmit? Raadasul nem 13 evesek vagytok...

Biztosan van valami defekt a hatterben,ha ennyire nem tudja kezelni a noket.Ennek kene utanajarni.

2011. ápr. 20. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Háát igen itt valami probléma van a pasival...elvégre nem dedósok vagytok!
2011. ápr. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!