Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb pasi a külsőmről ítél?
Hogy tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy régebben nem voltam egy kimondottan szép lány... aztán pár éve mivel egyetemre mentem, egy más városba, úgy gondoltam megváltozom minden szempontból.. így lefogytam, elkezdtem csinosan öltözködni...magassarkú, minden... aztán felvarrattam a hajam, műköröm , szoli és smink, szóval teljes átváltozás, viszont mostmár máshogy állnak hozzám a pasik, és lehet, hogy régebbenmikor nem voltam olyan "csinos" akkor máshogy közeledtek hozzám... de nem csak a pasik, hanem a lányok is, persze vannak barátaim , de mégis más
Ezt az egészet azért csináltad hogy tetszél a férfiaknak, nem? Akkor miért kéne ez ellen tenni? Nem értelek.
2011. ápr. 19. 20:25
2/21 Panda Péter válasza:
ne is csodálkozz. nem is értem, hogy ezen miért csodálkozol. megváltozott a kinézeted, ezért megváltozott az emberek hozzáállása. sajnos ilyen világban élünk, sokszor a külsőségek alapján ítélünk.
2011. ápr. 19. 20:26
3/21 anonim válasza:
ilyenek az emberek , ne is csodálkozz el rajta
2011. ápr. 19. 20:30
4/21 anonim válasza:
Talán mert ez a "műköröm, szoli, smink"-effektussal felvettél egy olyan stílust, amire pont ez a felszínesség jellemző, és az ilyenek hím verziói találnak be.
2011. ápr. 19. 20:36
5/21 anonim válasza:
Jajj! Ez most olyan mint amit 1 milliószór megkérdeztek már , hogy "a külső vagy a belső számít?"
Na szóval!
Senki sem gondolatolvasó! Nem látunk bele a másik fejébe!
Tény a külső sokmindent elárul, de soxor csalóka is lehet!
Azaz ha tetszik az illető akkor tutira adok neki esélyt, hogy megismerjük egymást és legalább egyszer beszélgessünk!
De sajnos a külsőt látjuk meg először és nem gondolkodik mindenki éretten.....
De nézs meg pölö a Való világ 4 ben ezt a szőke plasztik pics@t, NA róla elsőre megvan az embernek a véleménye és senki nem is tud róla jót elképzelni!
2011. ápr. 19. 20:37
6/21 anonim válasza:
Még annyi, egy nő az legyen nő!
Nem kell túlzásba vinnie a dolgokat, de ne legyen magával szemben igénytelen! Szóval azért foglalkozzon magával de ne vigye túlzásba, és ha csak a közértbe megyünk le vásárolni akkor nem fontos minden alkalommal kifestenie magát!
De én nem ellenzem a szolit sem, lényeg, hogy tartsd meg magadat egy határon a "kúrv@s" és a szexy csak között.
Szóval ne öltözködj se kúrv@san se igénytelenül.
2011. ápr. 19. 20:41
7/21 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva: NE a "legtöbb pasi" -val gyere össze hanem azokkal akik a "legtöbb pasin" kívül vannak, a másik többivel próbálkozz!
2011. ápr. 19. 20:44
8/21 anonim válasza:
Tehát "ribancosabb" kinézetre váltottál, és most meglep, hogy az emberek azonosítanak az új külsőddel? :D Ha nem ez volt a cél, akkor mért változtál meg?
2011. ápr. 19. 20:45
9/21 anonim válasza:
A mai világban a külsőnek még mindig nagyobb a hatalma mint az inteligenciának:P
2011. ápr. 19. 20:49
10/21 anonim válasza:
Ha csinos lennél, de nem műnő, biztosan nem lennének előítéletesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!