Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó fej vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó fej vagy idegesítő? 16f

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki már régóta tetszik, szoktunk beszélgetni is. Általában amikor látjuk egymást, a barátnőivel van. Szeret beszélni, de mondjuk ha kell, akkor abba tudja hagyni. Ha van valami vicces, most olyan dologra gondolok, amin röhögőgörcsöt lehet kapni, akkor képes akár 10 percen keresztül is nevetni. Nem az a sikongatásos nevetés, hanem normális, és nincsen feltűnési viszketegsége, nem úgy viselkedik, mint a plasztik barbik. Nem tudom, ez alapján, amit elmondtam, idegesítőnek tűnik, vagy csak inkább "élvezi az életet"? Mindig, de komolyan mindig hepi. Ő 14l, én 16f. Köszi minden válaszért.
2011. ápr. 15. 22:27
 1/6 A kérdező kommentje:
azért kérdezem, hogy idegesítő-e, mert hogy sokat beszél és nevet (hülyének fogtok tartani, de nem érdekel)
2011. ápr. 15. 22:28
 2/6 Kingaa1 ***** válasza:
kedves kérdező, én is egy ilyen tipusú ember vagyok, hidd e, hogyha jobban megismered, úgy hogy csak te légy ott felhagy az "idegesitős" viselkedéssel... én is csak azok előtt vagyok "normális" akiket szeretek:)
2011. ápr. 15. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Te komolyan tőlünk várod, hogy megmondjuk neked hogy idegesítő vagy jófej? Ember, te akarsz vele járni, nem mi. Neked kell tudni, hogy zavar-e téged ha sokat beszél v nevet.
2011. ápr. 15. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem inkább bolondnak tűnik ami nem baj mert az jó dolog... én birom az ilyen embereket jómagam is ilyen lennék :D
2011. ápr. 15. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig boldog vagyok (vagyis annak tűnök) és tudok nevetni a legkisebb hülyeségen is. Nincs feltűnési viszketegségem és nekem így jó jó jó :DDD
2011. ápr. 15. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
vannak ilyen emberek. nekem is van ilyen barátnőm ezért számomra ő se lenne idegesítő..de neked?azt csak te tudod:)
2011. ápr. 30. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!