Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket mi idegesít leginkább egy lányban?
hisztizés, gyerekes viselkedés, hazudozás, beképzeltség, cigizés, ivás, kábítószerezés, káromkodás (bár én nagyon sokat káromkodok, de egy csajtól hallani nagyon kiábrándító), ha nem hagy élni, túl sok értelmetlen és felesleges pofázás, k.rvás viselkedés és öltözködés, érzelmi zsarolás, saját akarat ráeröltetése a másikra, ha rimánkodni kell a szexért
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Minden párkapcsolati problémát hamarabb beszélnek meg az anyjukkal, mint a párjukkal. Sokszor volt olyan, hogy az anyósjelölt ferde szemmel nézett rám olyan dolog miatt, amit én még nem is tudtam.
Ezen kívül, a " kicsi a mellem, nagy a seggem" monológokat sem kellemes századszorra végighallgatni.
Határozatlanság. Vagy mindenben a férfi döntsön, vagy állandóan a saját véleményüket hangoztatják, erőltetik. Középúttal még nem találkoztam.
Ja még egy eszembe jutott!
Utálom az olyan nőket akik provokálják a férfiakat, arra alapozva, hogy nem üti majd meg Őket, esetleg fölényesen fel is pofozzák az illető pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!