Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok a következőhöz?
eleinte szimpla beszélgetés legyen ne keverd bele a rajzot. később mikor úgy tűnik elvagytok küld el neki :) személy szerint ha nem is ismerem és kapok magamról tőle egy rajzot biztosan egy részem örülne de inkább megítélném nem jó irányban.. ha viszont kijövök vele egy jó ideje akkor nagyon is aranyos gesztusnak fognám föl
16/L
Hát igen, ha annyira biztos lennék magamban akkor nem tettem volna fel a kérdést, de nem vagyok... Nem tudok elég laza lenni még így neten sem annyira, hogy csak így ráírjak, a rajz meg jó ürügynek tűnt. Írnék hozzá egy kis szöveget, hogy jól rajzolható az arca meg szép meg érdekes stb stb stb és remélem nem bánja, hogy csak így idegenként...
Tudom, hogy így neten nem kéne számítania ilyeneknek, hogy mi lesz ha kinevet vagy hasonlók, de nekem számít.
max írd meg neki hogy a hobbyd lerajzolni szép arcú emberkéket és lerajzolhatod e?
ha azt mondja igen 1-2nap múlva küld el neki a rajzot ne azonnal! had higgye azt hogy csak azután csináltad.
abban az 1-2napban meg beszélgessetek írd meg neki hogy haladsz stb..
nem akarlak le beszélni de
ismeretlen egy csajt neki is irtak ismeretlenül myvipen hogy " tetszel stb " ere a csaj mondja nekem ez mien gyerek dolog meg hogy tuti ne mfog neki vissza irni :S érdekes:S
Szerintem nyomozz egy kicsit a csaj után, hogy bírja -e az efféle meglepiket, ha igen akkor nyert ügyed van!
ha nem akkor meg találj ki másat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!