Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok a következőhöz?
Elsőre ez így túl sok. Szerintem írj rá simán, aztán tök mindegy. Ne akard elsőre lekenyerezni, mert nem fogja értékelni.
19L
Ennyi válasz ilyen hamar... köszönöm. :)
Látom valaki örülne neki, valaki pedig túlzásnak tartja, hát igen, én is soknak érzem, csak mégsem tudok egy lány fejével gondolkodni...
Szia!
És mi lenne, ha egyszerűen ráírnál, bemutatkoznál, hogy : Szia ...! XY vagyok, Z városban lakom és a hobbim a portrérajzolás. Nagyon érdekes karakternek tartalak és szeretném megkérdezni,hogy a ... fotód alapján készíthetnék-e egy grafikát rólad. Nem fog megjelenni sehol, a saját örömömre rajzolok portrékat különleges/szép/érdekes emberekről. A mellékletben elküldöm néhány munkámat,rólad is valami hasonlót szeretnék.
Amennyiben érdekel a dolog,s esetleg megtetszik a kép, szívesen elviszem/elküldöm, miután elkészült.
Ha nemleges a válaszod,s nem járulsz hozzá, hogy lerajzoljalak, kérlek azt is jelezd felém, mert bár publikusak a fotóid, mégis etikátlannak tartom, hogy a beleegyezésed nélkül - akár csak ilyen ártalmatlan céllal is - de felhasználjam. Üdv : Gipsz Jóska"
Na, ez így elég erőltetett,de a te szavaiddal bizonyára életszerűbb lenne.
Én ezzel próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!