Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a smárolástól?
15 éves lány vok...szal még nem csókolóztam mert eddig is féltem =/ Most van 2-3 fiú akinek tetszem és járni akarnak velem de én nem meek bele mert félek h mi lesz ? h néznek majd rám ha megtudják h még nem csókolóztam ? és nem értik meg h miért nem adom magam könnyen...2en szerelmet vallottak :$ és minden reggel látom őket és találkozunk...az 1iket 5 napja ismerem ő naon rendes aranyos fiú és még puszit se adtam neki találkozáskor mert 2x találkoztunk eddig reggelente amikor a suliba kísért...a másik fiú is naon aranyos és rendesnek tűnik, őt már kb. 5 hónapja ismerem gyönyörű nagy barna boci szemei vannak :P amikor néz szinte olvadok tőle :P de nem tom most mi tévő legyek mert félek h csak látszólag rendesek és mi lesz ha megtudják és kinevetnek és elpletykálják a fél sulijuknak ? =/ Jah és már megkérdezték mind a 2en h mit szólnék ha megkérdeznék h járunk-e ? és én azt mondtam h még kicsit korai és még ismerkedjünk...
Szerintetek foglalkozzak ezzel a témával v hagyjam hagy történjenek a dolgok ? v nem tom =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!