Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért félek a smárolástól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a smárolástól?

Figyelt kérdés

15 éves lány vok...szal még nem csókolóztam mert eddig is féltem =/ Most van 2-3 fiú akinek tetszem és járni akarnak velem de én nem meek bele mert félek h mi lesz ? h néznek majd rám ha megtudják h még nem csókolóztam ? és nem értik meg h miért nem adom magam könnyen...2en szerelmet vallottak :$ és minden reggel látom őket és találkozunk...az 1iket 5 napja ismerem ő naon rendes aranyos fiú és még puszit se adtam neki találkozáskor mert 2x találkoztunk eddig reggelente amikor a suliba kísért...a másik fiú is naon aranyos és rendesnek tűnik, őt már kb. 5 hónapja ismerem gyönyörű nagy barna boci szemei vannak :P amikor néz szinte olvadok tőle :P de nem tom most mi tévő legyek mert félek h csak látszólag rendesek és mi lesz ha megtudják és kinevetnek és elpletykálják a fél sulijuknak ? =/ Jah és már megkérdezték mind a 2en h mit szólnék ha megkérdeznék h járunk-e ? és én azt mondtam h még kicsit korai és még ismerkedjünk...

Szerintetek foglalkozzak ezzel a témával v hagyjam hagy történjenek a dolgok ? v nem tom =/

2009. márc. 1. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
úúúú, annyi ilyen kérdés van már, beírnád, h. első csók, v. csók és vagy 600000 kidobna... amúgy meg hagyd, h. történjenek a dolgok!! egyszerő, csak egymás szájába dugjátok a nyelveteket, és finoman mozgatjátok! nem lehet elrontani...
2009. márc. 1. 16:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van időd, és meg fogod tanulni, segíteni fog aki már tud.

Ne izgulj, mert mindenki így kezdi/kezdte:-)

2009. márc. 1. 16:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Kösszíí h válaszoltatok =)

Rem h minden jól fog menni végre...=)

2009. márc. 1. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Na akkor először is ha megengeded, akkor egy kis nyelvlecke, mert tudom én, hogy nagyon menő manapság ez a geek írás, de akkkor is, gondolom rettenetesen nehéz lehet ezeket így kiírni:

meek=merek, naon=nagyon, v=vagy, vok=vagyok

Amúgy meg a félelmed természetesen nem alaptalan és normális, minden ember fél és izgul kicsit az eddig felfedezetlen/ismeretlen dolgokkal kapcsolatban. Hidd el nekem, nem olyan nagy ördőngősség, csak hagyd, hogy a tapasztalt "vezessen", a többi meg majd ösztönszerűen jön.

2009. márc. 1. 16:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

ez édes :)

az elsö csok nagyon maradandó, remélem élvezni fogod.

és elöttem már elmondták, így csak egyet tudok érteni: nem lehet elrontani. ráadásul annyira fog tetszeni, hogy haragudni fogsz magadra, amiért ennyit vártál. csak le ne harapd valamelyik nyelvét :D

2009. márc. 1. 16:55
 6/11 anonim ***** válasza:

am szerintem nem kell elmondanod nekik h nem smároltál

mert ismerek olyat aki smárolt már és mégis rosszulcsinálja tehát nem lehet rájönni h vki még nem smárolt

szerintem minél hamarabb döntsd el h melyik srác kell és azzalgyere össze tapasztalat: 2 szék közül pad alá volt 2 srác végül maradt 0

sok sikert

2009. márc. 3. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:

én 14 éves vagyok, elkezdtem járni egy nagyon édes fiúval, ő már azért tapasztaltabb volt. nagyon féltem a smacitól, kerülni szerettem vona a helyzetet, de aztán egyszercsak letámadott, két nap után, nem volt türelme. még soha nem csináltam, persze ő ezt nem tudta. és a mai napig sem tudja xD

nagyon féltem.. próbáltam infokat szerezni, technikákról tájékozodni, és annyira felesleges volt, mert ehhez nem kell leírás.. xD

és a legfurább benne az, hogy akár elsőre akár huszadjára cisnálod, oyan "automatikus". szal.. nem kell készülni rá. : D

2009. márc. 4. 12:11
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszzííh h írtatok sokat segítettek =)

Már választottam...ő marad akit 7 napja ismerek...a másik fiúval meg barátok lettünk, olyan mintha a bátyám lenne, mondta h ha baj van csak szóljak és megvéd...szal tényleg aranyos =)

Még 1x köszííí =)

2009. márc. 4. 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Én 13 évesen csókolóztam elsőnek. A fiú 17 volt,de nem tudta hogy nekem az a csók volt az első.Még most sem tudja: D

Nem mellesleg a végén meg is jegyezte hogy nagyon jó volt:$

2009. márc. 5. 19:04
 10/11 A kérdező kommentje:
És valaki megtudná mondani h pontosan h csináljam a csókolózást ? még nyelv nélkül sem tudom és akkor észreveszi a srác nem ? =/ mert most lehet összejön azzal a sráccal aki "hajt rám" már 1 hete...és mindig mondja h mikor kapok már csókot ? odáig rendben h szájra puszi mert azt már sokszor csináltam...de annak is már 2 éve utoljára =/ Szal vki eltudná nekem mondani h mit csináljak a csókolózáskor? tudom h hülyén hangzik de sose néztem még meg senkit h hogy csinálja...xD Szal léccííí vki segíthetne =) És kösszíí az eddigi válaszokat =) aranyosak vagytok hogy nem ordítjátok le a fejemet =)
2009. márc. 6. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!