Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezek a lányok nem jók akkor milyenek legyenek?
tehát, nem jók az agyonszolizott, agyonvasalt hajú, sminkes, csőnadrágos, tarnacipős, virágos hajú lányok. akkor milyenek legyenek?
a sminket, és a szolizást megértem, az tényleg gáz..
na de csőnadrág? nem veszitek észre hogy manapság csak olyat lehet kapni, aki meg nem csőnadrágot hord, az meg már hippi mi? meg persze a lányoknál sem menő egy trapézgatya...
ha nincs agyonvasalva a hajad..oké..tényleg mindenki vasalja..de manapság nem is menő a göndör haj.. mindenki vasalóval göndöríti. az eredei göndör haj már nem is tetszik senkinek..
minden fiú írja a kérdéseiben hogy elege van az ilyen lányokból, de akkor mégis milyenek legyünk, hogyha szimplán természetesen senki még csak le se sz**ja a természetes lányokat, ert nyavajogtok hogy minden lány ilyne ri.banc olyan ri.banc, de nektek mégis ők kellenek!!!
"manapság nem is menő a göndör haj" ez tetszett:D
előbb utóbb felnősz azért reméljük
Nem a sminkel van baj ,hanem azzal amikor már 30centi vastagon van az arcán , az kurv@ra nem szép szerintem...
Azok a nadrágok amikben úgy néznek ki mint aki be van szarv@ ahhoz meg csak gratulálni tudok...
Nekem természetes göndör hajam van,de eddig nem tudtam,hogy ciki vagyok. Akkor pár évig elbújok a világ elöl,majd szól valaki,ha elöjöhetek? :D
Kérdező: inkább menj babázni vagy tanulni,nem ártana úgy látom.
termeszetes es egyszeru lanyokat kedvelem ..... 22f vagyok
meg nem volt baratnom .... meg egy rohat csok sem jott meg ossze :-<
az oké hogy a sok smink nem szép, de még mindig semmi párhuzamot nem látok...
mindegy, szerintem ez egy felszínes felfogás, csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!