Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Csak szórakozott velem?

Figyelt kérdés
szóval tnap voltam egy budapesti discoba ott volt egy csaj aki nekem már régóta tetszik(ő ezt tudja is).de ő nem akar járni velem..azt mondja lehetséges de nemtudja. buliba táncoltunk meg minden bár kicsit ittas volt(elég jókedve volt).aztán elváltak útjaink utána msnen azt mondta h le akart smárolni..mondtam neki h csak a pia beszél belőled.meg kérdezte h szeretem e még mondtam h igen..aztán ma már megint olyan volt mint máskor..tehát különösebben nem foglalkozott velem amikor beszéltünk.én már tnap is azt gondoltam h a pia beszélt belőle de azt mondja nem...
2009. febr. 28. 21:36
 1/6 A kérdező kommentje:
ja és 16 éves vok.a csaj az o.társam ..és naon szeretem:S
2009. febr. 28. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

csak élvezi hogy valaki rajong érte :)

:(:(:(:( találsz olyat aki értékel, ne pocsékold erre időd energiád, érzelmed

2009. febr. 28. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:

nagyon nehéz mert nagyon szeretem..meg ő akart táncolni velem meg minden..meg átöllelt +hasonlók. és nemtudom h ogy

hogy felejtsem el.

2009. febr. 28. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:
nem kell 16 évesen emiatt sirni. tudom hogy érzelmes vagy, látszik, de a szerelem nem ez. és ezzel vigyázni is kell, mert neked jobban fáj ha kihasználnak
2009. febr. 28. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg menj oda hozzá és kérdezd meg tőle hogy most mit akar,mert elég kétértelműen viselkedik.MOnd neki hogy most ha akar ő is valamit tőled akkor mondja meg hanem akkor meg lemondsz róla és nem vársz rá,vannak még lányok a FÖldön.HA ilyen határozottan megmondod neki akkor csak még jobban akarni fog.Egyébként lehet hogy tetszel neki de minden esetre most még csak szórakozik mert tetszik neki ez a helyzet,hogy te szereted és az ő kezében van a döntés.
2009. febr. 28. 21:48
 6/6 anonim válasza:
előttem lévővel egyet értek !! :)
2009. márc. 1. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!