Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sóhajt egy fiú, amikor elmegy, illetve megáll egy lány mellett?
xD első ez nagyonnagy volt:D
Amúgy szerintem is így van
22.5xD
mondjátok már meg h miért lett "divat" féléveket kiírni?
Esetleg mert érez iránta valamit, de nem gondolja, hogy a lány viszonozza az érzéseit. Szóval igen, fájdalom sóhaj lehet, de ezen kívül még rengeteg egyéb ok is előfordulhat, ezt mi nem tudjuk megmondani..
16.343254332423123104329
Most, hogy mondod, néha velem is előfordul ilyen. Pl. suliba amikor teljesen feleslegesnek érzem, hogy egyáltalán ott vagyok. Mellettem olyan lány, (nem is egy) aki jó fej, aranyos, sőt egész jóindulatú, de még is látod, hogy egyszerűen nem jössz be neki. Nem tudod feldobni, mindegy, hogy mit csinálsz, nem örül a jelenlétednek...hát ilyenkor mi mást lehet tenni mint sóhajtani egyet?
Az már mondjuk durvább, ha már csak meglátja az illetőt, és sóhajtozik. A mögött valószínűleg több is van. De az alapja szerintem ugyan ez: kedveli a illetőt, de még is szomorú lesz, mert úgy érzi tehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!