Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha egy társkereső oldalon a lány ír rá a fiúra? Illetve mit tudnék neki írni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 12:54
1/10 anonim válasza:
Nem gáz, csak vigyázz nagyon, hogy kire írsz rá:)
Leírod, hogy szimpatikus az adatlapja és szívesen megimsernéd jobban egy kicsit.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nem.Egyszerűen csak írj annyit, hogy szimpatikus volt a képed és amit írtál.Ha úgy gondolod én is kiváltok belőled ilyen érzéseket akkor szivesen megismernélek jobban...
Vagy vmi hasonló
3/10 anonim válasza:
Én is fent vagyok egy társkeresőn sajnos még csaj nem írt rám, remélem engem néztél ki magadnak :P Nekem bejönne, ha csaj rám írna.
4/10 anonim válasza:
Nem gáz szerintem :).
Én ezt írnám:Szia megnéztem az adat lapodat és szimpatikus
vagy nekem.Ha érdekelnek írj szívesen megismerkednék
veled.
5/10 anonim válasza:
Nem gáz! :) Pl nemrég egy lány írt rám társkeresőn, pénteken pedig személyesen is találkozunk! :)))
6/10 anonim válasza:
Mint nőnek neked csak annyi a dolgod, hogy felhívd magadra a figyelmet. Ne írj olyan levelet, mint amit a férfiak írnak a nőknek. Két sor elég. Egy köszönés, meg esetleg valami megjegyzés, észrevétel. Utána a többi már az ő dolga.
7/10 A kérdező kommentje:
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:59
Mennyi idős vagy?
2011. jún. 29. 13:15
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2011. jún. 29. 13:16
9/10 anonim válasza:
Szia,
Fent vagyok randivonalon nem nagyon jellemző, hogy lányok, írnak. Nagyon sok fiú van fent...
Hány éves vagy?
Marci
10/10 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok
2011. júl. 1. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!