Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy fűzzek be egy csajt? Még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BheBhe kérdése:

Hogy fűzzek be egy csajt? Még leszolitani se tudom a csajt az utszán vagy bárhol :S

Figyelt kérdés

msn facebook on van fent mnidig! :S

néha látomaz utszán ,redezvényeken de nem tudom hogy szolitsam-le :S Kérlek segitsetek-e ügyben!

2011. márc. 30. 13:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
20%
Menj belé véletlenül xD s akkor, jaj bocsi nem láttalak amúgy Xy-on vagyok. Jééé nem te vagy az akivel szoktam beszélni msn-en?...amugy elég könnyű dolgod van mert már megvan az msn címe, szóval hajrá, drukkolok. 15L
2011. márc. 30. 14:01
 2/21 Kingaa1 ***** válasza:
33%
szerintem tanulj meg helyesen irni alapvető magyarszavakat pl az utcán nem utszán. majd csak akkor beszélj vele ha helyesen irsz, ha facebook-on beszélsz... Én például nagyon nehezen bírom ha helytelenül ír bagyon az illető:)!
2011. márc. 30. 14:02
 3/21 Kingaa1 ***** válasza:
bagyon=nagyon
2011. márc. 30. 14:03
 4/21 anonim ***** válasza:
58%

de nem árt ha előtte megtanulsz írni.

Attól mert a "játszik" szót "tsz"-szel írjuk attól még azt "utcán" az "utcán" nem "utszán" alapszó az út->utca->utcán

2011. márc. 30. 14:04
 5/21 anonim ***** válasza:
77%
Már bocs, de ez a srác nem arra kiváncsi, hogy ti tudtok helyesen írni, vagy, hogy 50 évesek belekössenek az írásába. Elismerem nem ír helyesen, de ezzel nem váltatok hasznára. Arra kíváncsi, hogy hogy legyen egy csajjal nem arra, hogy az utcán-t helytelenűl írta. Vagyis ok, meg lehet jegyezni, hogy nem ír helyesen, de csak zárójelbe a rendes válasz után. Idegesít ez a sok okoskodo...(az első válaszoló)
2011. márc. 30. 14:09
 6/21 anonim ***** válasza:
44%
Len az utszán nincs kegyelem.
2011. márc. 30. 14:12
 7/21 anonim ***** válasza:

engem meg az idegesít 21 évesen hogy a mai "fiatalságba" semmi tisztelet. Elvárják, hogy az internet hatására minden a szájukba repüljön kérdezik a baromságaikat közbe pedig csak egy kicsit meg kéne erőltetnetek az agyatokat. És ti tisztelt fiatalság úgy gondoljátok "nekünk nem kell a suli nem kell helyesen írni mert ezek sokkal nagyobb problémák és oldjátok ti meg helyettünk". Tisztelet a kivételnek.

Egyébként kedves kérdező, ha már beszéltél msn-en facebook-on akkor odamész és "Hello! Nem veled beszéltem msn-en?"

2011. márc. 30. 14:15
 8/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket!:)

Meg probálom :)

2011. márc. 30. 14:20
 9/21 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ez a srác nem arra kiváncsi, hogy ti tudtok helyesen írni, vagy, hogy 50 évesek belekössenek az írásába. Elismerem nem ír helyesen, de ezzel nem váltatok hasznára. Arra kíváncsi, hogy hogy legyen egy csajjal nem arra, hogy az utcán-t helytelenűl írta. Vagyis ok, meg lehet jegyezni, hogy nem ír helyesen, de csak zárójelbe a rendes válasz után. Idegesít ez a sok okoskodo...(az első válaszoló) = nem tudom kivagy de köszönöm :)
2011. márc. 30. 14:24
 10/21 anonim ***** válasza:
Mintha annak idején nem lett volna ilyen...miért ilyen a felnőtt? Olyanokat várnak el,amiket nem csináltak ők kisebb korukba. Mindíg is volt, és mindíg is lesz olyan, aki nem ír valami helyesen. És?? akkor mi van? Mintha tinédzer korba az ember a jövőjével foglalkozna. És ja ez érdekel minket, s most semmi önámítás nélkül téged ennyi idős korodba nem érdekelt. Ne feledd, hogy te is voltál ekkora, és nem hiszem, hogy egész nap a könyveket bújtad. Mert ha manapság ezt csinálja az ember, akkor szépen ki lesz közősítve, s akkor meggondolja az ember, mikor csomót szenved attól, hogy bántják a korabeliek.
2011. márc. 30. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!