Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok, tegyuk fel tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, tegyuk fel tetszik nektek egy ideje egy fiu es azt varjatok regota, hogy leszilotson:tegyuk fel, hogy ep akkor szolit le mikor a baratnoddel vagy. Akkor ha valamilyen indokkal a beszelgetes elejen felrehiv teged, vele mesz vagy sem?

Figyelt kérdés
Otlet az van, hogy hivjam felre, csak nem tudom ha egy lany ilyen esetben arebb jonne-e velem, hogy ne zavarjon be a baratnoje...
2011. márc. 23. 16:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
én elmennék veled :)
2011. márc. 27. 21:08
 22/44 A kérdező kommentje:
Csak nagyon elbizonytalanitott, most hogy legutobb meg veletlenul se nezet.. de emlekszem par honappal ezelott sokat neztunk egymas szemebe, csak akkor meg nem alltam keszen egy ilyen kapcsolatra.. mostmar igen.. csak kerdes, hogy meg mindig tetszek-e neki.. holnap kiderul mi lesz..
2011. márc. 27. 21:15
 23/44 anonim ***** válasza:
Én hogyha a barátnőmmel lennék és odajönne egy pasi hogy beszélni szeretne simán félremennék :)a barátnőm addig megvárna, ebből nem lenne gond.
2011. márc. 27. 21:19
 24/44 anonim ***** válasza:
amúgy hiddel az nem jelent semmit hogy nem nézett akkor rád.szólítsd le! :Dnem fogod bánni, hamégse jön össze a dolog legalább megtudtad :)de sok lány van úgy hogy bejön neki egy pasi mégse néz rá ilyen esetekben :)SOK SIKERT ;)
2011. márc. 27. 21:21
 25/44 A kérdező kommentje:
koszi utolso.. holnap nem halaszhatom el.. osszeszeden minden batorsagom!
2011. márc. 27. 21:24
 26/44 .Daniel. ***** válasza:
Én csak bátorítani tudlak haver szóval hajrá ;)
2011. márc. 27. 21:35
 27/44 anonim ***** válasza:

Én bármilyen lányt lazán megszólítok. Ha nem tetszik nagyon...

Ha tényleg nagyon tetszik, akkor görcsölök. Igaz, ez nálam max. 15 percig tart.

Hétvégén találkoztam egy lánnyal, akivel már egy hete váltottam pár mondatot. Nem nézett rám, én is lassan közelítettem felé... Ha rám néz, láthatóan észrevesz, akkor jönnie kellett volna felém. Viszont én vagyok a pasi, az a dolgom, hogy én kezdeményezzek.

Egy barátnőt sokkal könnyebb megszólítani.

2011. márc. 28. 14:21
 28/44 A kérdező kommentje:
Elhalasztodik holnapig ez a dolog mert elfelejtettem atalitani az orat es 6 30helyett 7 30kor keltem ...
2011. márc. 28. 15:05
 29/44 anonim ***** válasza:

Ha annyira akar kettesben beszélgetni akkor mért ne :)

16/L

2011. márc. 28. 16:05
 30/44 anonim ***** válasza:
És arra emlékszel melyik volt az a csaj?
2011. márc. 28. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!