Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, tegyuk fel tetszik nektek egy ideje egy fiu es azt varjatok regota, hogy leszilotson:tegyuk fel, hogy ep akkor szolit le mikor a baratnoddel vagy. Akkor ha valamilyen indokkal a beszelgetes elejen felrehiv teged, vele mesz vagy sem?
Figyelt kérdés
Otlet az van, hogy hivjam felre, csak nem tudom ha egy lany ilyen esetben arebb jonne-e velem, hogy ne zavarjon be a baratnoje...2011. márc. 23. 16:52
11/44 anonim válasza:
Igen elmennék vele beszélgetni :)
19/L
12/44 A kérdező kommentje:
Holnap ha hazaerek leirom, hogy mikent sikerult/nem sikerult. :) Azert meg johetnek addig is valaszok:)
2011. márc. 23. 21:51
13/44 Mentifantezsvér válasza:
én tuti félremennék vele :D ugyanis énis mindíg valakivel vagyok a suliba :) amúgy lehet egy kérdésem?:D miért ékezetek nélkül írsz?:) tényleg csak kíváncsiságból..nem piszkálásból :D
14/44 A kérdező kommentje:
Erdelyben elek es itt csak angol billentyuzetet arulnak.
Egyebkent nem szolitottam le, mert mig 10masodpercet egymassal szemben mentunk(o a baratnojehez tartott ) meg veletlenul se pillantott ram egyszer se.. en vegig neztem o meg inkabb 2-3 szor a foldre pillantott... Most vagy azert mert nem akarta, hogy ebben a pillanatban megszolitsam /felos/gondolja, hogy jobban felkelti az erdeklodesem, ha nem mutat semmi erdeklodest irantam/ csak en ertelmeztem felre korabbi jeleit, es megsem tetszem neki.. de ha holnap megint ott lesz ha kell az olembe veszem es ugy viszem el a baratnojetol , de en beszelni fogok vele!
2011. márc. 24. 13:44
15/44 anonim válasza:
Bárcsak minden fiú ilyen lenne :)
16/44 Mentifantezsvér válasza:
Jó hozzá állás :D mindenképp beszélj vele.:D csak azért kérdeztem a billenytűzetet mert én angliába lakok és nekem is angola billenytüm de a gépem magyarra van állítva ls így tudok ékezeteket írni :D
17/44 A kérdező kommentje:
Most nem volt ott, tehat ez a dolog halasztodik hetfore.. akkor ott szokott lenni. Szerintetek beszeljek eloszor a baratnojevel (akit nem ismerek), hogy igy nagyobb eselyem legyen vagy csak szimplan mielott meg odaer hozza leszolitsam?Vagy ha mondjak valamit a baratnojenek akkor mit?(kissebb nala.. talan 8-9es)
2011. márc. 25. 12:45
18/44 anonim válasza:
Szerintem hadd ki a barátnőjét.
19/44 anonim válasza:
Sztem ne beszélj a barátnőjével ..inkább rögtön azzal aki neked tetszik..akkor másabb lenne ha mondjuk ismernéd a barátnőjét,de nem ismered így maradj az eredeti tervnél sztem!:) legyél aranyos figyelmes és a kisugárzásod legyen határozott:)még ha félsz is ..sok sikert !!!!!!!!!! majd írd meg mi a vége;)
20/44 A kérdező kommentje:
Hetfoig van 1 kicsi.. meglatjuk mi lesz...
2011. márc. 25. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!