Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy járni akarok vele?
17 f vagyok a lány 16 éves.
1000000% hogy igent fog mondani a lány :)
És ez most nem egózás csak belineklt valaki nekem egy beszélgetést msn-en és ott volt,hogy ha szombaton megkérdezném akkor ő igent mondana :)
És ugye mi szombaton talizunk,séta stb.
És nem tudom,hogy mondjam el ? :/
Nem izgulok már mert tudom,hogy sínen vagyok csak nem akarok bénázni.
Magabiztos akarok lenni :)
a lányok nem a szavakat szeretik. hanem a tetteket.
kicsit kellemetlen helyzet a lánynak ha megkérdezed hogy na járunk?
csináld úgy, hogy amikor egy olyan helyzetbe vagytok, húzd magadhoz és és csókold meg. és ez örök emlék marad hidd el ;)
Én a csókot nem javaslom. Sokan vannak, akik az első pár randin nem szeretik a csókot.
Az viszont igaz, hogy a lányok a szavak helyett a tetteket szeretik.
Talán ha séta közben egy virágos felé mentek "véletlenül", kérj gyorsan elnézést, (bocs ide sürgősen be kell mennem, várj egy percet itt kint, kérlek! - hagyd faképnél, mielőtt még bármit is kérdezhetne) és vegyél neki valamilyen virágot. Ez tutira bejön majd neki. ekkor megmondhatod, hogy annyira jó vele, és nagyon szeretnéd, ha ez kölcsönös lenne. Erre tuti hogy reagál valamit, és nem mégsem erőltetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!