Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy járni akarok vele?
17 f vagyok a lány 16 éves.
1000000% hogy igent fog mondani a lány :)
És ez most nem egózás csak belineklt valaki nekem egy beszélgetést msn-en és ott volt,hogy ha szombaton megkérdezném akkor ő igent mondana :)
És ugye mi szombaton talizunk,séta stb.
És nem tudom,hogy mondjam el ? :/
Nem izgulok már mert tudom,hogy sínen vagyok csak nem akarok bénázni.
Magabiztos akarok lenni :)
ha tudod, hogy 101% összejön akkor tényleg.. mi a probléma? ennyire nem lehetsz balf*sz.
ha ez nem adott elég magabiztosságot akkor mi fog?
Ezt nem kell kimondani, majd alakul magától.
Csak hívd el randizni
Hát...lehet, hogy szar duma de azért mégis:
-Te olyan vagy mint egy kis bogár :), és ez a kis bogár lenne a barátnőm? (mondod ezt te)
De szerintem ha a séta közben megfogod a kezét és búcsúnál lesmárolod akkor az bőven elég :D
Válaszoljatok már normálisan szegény csávónak :).
Teljesen megértelek, de ha tényleg ennyire biztos vagy a válaszban, akkor nem kell túlbonyolítani.
Mielőtt elbúcsúznátok, vagy éppen az alkalmas pillanatban, közeledj hozzá és csókold meg gyengéden, ő úgyis hagyni fogja :).
Nem kell semmi olyan h. "akkor járunk?" stb, innentől fogva már úgyis tudni fogja, hogy mi a szitu és jöhet a többi randi.
Anno énis így jöttem össze az első barátommal, nem mondtuk ki, de az első csók után tudtuk, mikor kimentünk a szórakozóhelyről, már fogtuk is egymás kezét :).
22/L
Sosem kérdeztem meg, hogy járunk-e.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!