Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy "visszahúzódóbb" lányhoz, aki az oszt. Társam?
17/F
Ő egy évvel fiatalabb.
Tudom, gáz az hogy oszt. társ.... :D
Nekem eddig nem tetszett de azt vettem észre hogy általában mikor hátra fordulok órán ő rögtön rám pillant aztán ahogy ránézek elkapja a fejét mintha misem történt volna.(mögöttem ül 2-3 padsorral)
És ez elég sokszor így szokott lenni.
Most tűnt fel hogy nem is rossz csaj.
A "menő" lányok közt van de ott csak van és szinte nem csinál semmit.Visszahúzódó...Más lányokkal szokott beszélgetni de azt is elég ritkán látom de mindig ott van valakinek a társaságában.
Eddig max. 2 mondatot beszéltem vele.Mint már mondtam nem az a beszélgetős típus és eddig én se kerestem a társaságát.
Hogyan kezdjek el beszélgetni vele?
Vagy kideríteni hogy egyáltalán tetszem e neki?
(azért parázok mert oszt.társ és ha nem úgy sül el ahogy szeretném akkor a következő években sem fogunk sokat beszélni...és valószínű a "menő" lányoknak ezt elmondaná és abból nem sok jó származna)
csak az a gond hogy mindig mással megy haza, mármint barátnővel.
Egyedül nem nagyon láttam eddig.
És akivel általában szokott menni azt nem nagyon kedvelem.
Nehogy megpróbáld a "Szia cica!" -t!!!!! oO
Jesszus...
Én rögtön kiszaladnék az osztályból emiatt...
De a matek házis ötlet nem rossz...:]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!