Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 14 éves lány járhat egy 12 éves fiúval?
osztálytárak vagyunk, én 14 éves vagyok, ő viszont csak 12. egy picit alacsonyabb is nálam, de az nem vészes.
arra vagyok kiváncsi, hogy vajon sokkal éretlenebb e , mint én? sokszor utalt arra, h tetszem neki, és nekem is bejön..
Ami azt illeti,különösebben nem lenne gond ezzel a 2 év korkülönbséggel,de azért egy 12 éves fiú,azért mégis csak egy 12 éves..aki közelebb áll még anyuci szoknyájához,mint ahhoz h ő most bárkivel is járjon. Szerintem felejtős a dolog.. s nem is akarnám bírálni a helyzetet,de egy kérdés,még ha járnátok is..mit képzeltél,mi lesz majd a "járásotok" alapja? (: Meg aztán,azért nem járunk senkivel, mert tetszik.Ennek a fő lényege,az érzelmi kötődés,és nem hiszem,h ez egyikőtökben is meglenne.
Előre is elnézést,ha megbántottalak,hogy esetleg "lenézően" hatott ez a megfogalmazás,egyszerűen csak ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!