Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasiik válaszát várom főként!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiik válaszát várom főként! Miért csináljátok ezt? :D

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő..:D

Ha egy csaj megkérdezi h milyen parfümöt használsz miért nem mondod meg neki?:D

Erre konkrét példám is van:

Nemrég buliba egy pasival voltam és elég közel voltam hozzá és hát éreztem h k***a jó illata van és megkérdeztem töle h milen parfümöt használ, erre ő csak les rám és mosolyog..xD

Tuti h értette a kérdés mert kb. 2× megkérdeztem tőle..:D

Szal ha van erre vmi magyarázat akkor várom:D

2011. márc. 16. 21:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Manapság ha valaki nem süpped bele a vulgaritás ingoványos talajába, azt Alekosz-féle megfogalmazónak tartják? Ez azért elég derogáló.:D
2011. márc. 16. 22:21
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem..nem azért mondtam, csak nemtom ezekről a kifejezésekről Alekosz jutott eszembe:D

u.i.:Még mindíg nem (teljesen) értelek.xD

2011. márc. 16. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Még jobb lenne, ha tudnám, pontosan mi is ez az alekosz-dolog... bár úgy hallottam, hogy valóvilág, szóval sértésnek vettem.

Ha meg nem érted, az a te bajod. Mondhatnám úgy is, szegénységi bizonyítvány...

2011. márc. 16. 22:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Hát..az meg a te bajod ha sértésnek veszed..

Egyébként Alekosz elég művelt ember..

Tudod kinek kell szegénységi bizonyítvány?..:D

2011. márc. 16. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:
axe ot használok ami nem parfüm de jóillatú és jó hozzámbújni, nincs parfümöm... :) és megmondanám hogy nincs.
2011. márc. 16. 23:05
 16/18 A kérdező kommentje:
Az Axe tényleg jó illatú:D
2011. márc. 16. 23:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, gőzöm nincs róla milyen parfümöt használok. Ajándékba kaptam, jó volt az illata ezért használom, nekem ennyiben kimerült az érdeklődésem a parfüm piac iránt.

Viszont én is eléggé derogálónak (lenézőnek) tekinteném ha holmi Alekoszhoz hasonlítanának azért mert képes vagyok választékosan kifejezni magam. Alekosz 1 szerencsétlen kangörcs (elnézést, de hirtelen nem jut jobb szó rá az eszembe) aki próbálja eladni magát a csajoknak azzal hogy terminus technikus-okat (azaz szakszavakat, idegen kifejezéseket) alkalmaz előszeretettel élő nyelvben is. Amiket szerintem nem feltétlenül lenne szükséges használni, elvégre a magyar egy elég széles szókinccsel rendelkező nyelv, telis-tele szinonimákkal. Attól csak fellengzőssé válik a szememben bárki is ha indokolatlanul sok olyan szót használ amiről tudja ő maga is h nem mindenki számára evidens (egyértelmű) a jelentése. Ezzel próbál egyfajta felsőbbrendűséget bizonyítani, mert okosabbnak érzi magát azoknál akik nem értik meg emiatt. Én is tudnék (már középiskolás koromban is tudtam) úgy fogalmazni hogy csak a magyar órán és esetleg történelem órán hallott kifejezéseket használok(használtam), amik alapvetően nem mindenki számára ismertek, elvégre iskolától és tanártól is függ ki mit érez szükségesnek az alap szókincs ismerete és használata tekintetében. Ennek ellenére nem érzem szükségét h ezzel vágjak fel bárki előtt. Alekoszról meg annyit, ha csak fele annyit törődne a testalkatával mint a számára sem feltétlenül ismert szavak betanulásával, talán növelhetné a csajozási esélyeit is. Szánalmas 1 fazon. De persze majd csak ráébred ős is a kronológiai intervallumok szekvenciálisan ismétlődő változásával (az idő múlásával). és igen, most direkt használtam a hozzászólásomban ennyi idegen eredetű szót, h zárójelesen fel tudjam hívni a figyelmet arra h ezek magyarul is teljes mértékben kifejezhető jelentéssel bíró szavak.

"életművész"

2011. márc. 17. 00:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát végül is Alekoszról ebből a szempontból igazad van:D

Csak egyébként te is ugyan olyan idegen kifejezéseket használsz szal rád is lehetne mondani h ezzel akarod magadra felhívni a figyelmet meg h ezzel akarsz okosabbnak tűnni, pedig mint ahogy odaírtad zárójelbe vannak ezeknek a szavaknak olyan kifejezései is amit mindenki ért...

Egyébként ezt nem bántásként írtam le, ez csak a véleményem...:D

És amúgy köszi h odaírtad zárójelbe h mit jelentenek, így legalább megértettem mit is akarsz:D

2011. márc. 19. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!