Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiik válaszát várom főként! Miért csináljátok ezt? :D
A kérdésem a következő..:D
Ha egy csaj megkérdezi h milyen parfümöt használsz miért nem mondod meg neki?:D
Erre konkrét példám is van:
Nemrég buliba egy pasival voltam és elég közel voltam hozzá és hát éreztem h k***a jó illata van és megkérdeztem töle h milen parfümöt használ, erre ő csak les rám és mosolyog..xD
Tuti h értette a kérdés mert kb. 2× megkérdeztem tőle..:D
Szal ha van erre vmi magyarázat akkor várom:D
1. Lehet, hogy ő maga sem tudja
2. Inkább úgy hallotta a kérdésedet: "Jó pasi vagy, nem fekszel le velem?" (főleg, ha mosolyogtál is rajta)
3. Homokos
4. Majom, és tényleg nem akarja elárulni. Én megmondanám.
1. úúúristen dehülye.xDD
2. ezekben van igazság:D, amugy helyes h te megmondanád:D
1ébként köszi a válaszokat^^
Hűha, se buliba nem járok, se parfümöm nincs, így a válaszom eléggé invalid.
Mondjuk meg is érdemled, ha egyetlen esetből az egész férfinemre vonsz le következtetést, pláne, hogy a delikvensen kívül kb mindenkit megkérdezel.
3. ebbe van valami:P
4. erre nemtom mit mondjak, de röhögtem rajta.xD
5. hát igen előfordul az ilyen.xD
Köszii:D
6. ez ilyen Alekosz-féle megfogalmazás volt, szal nemigazán értem..:D egyébként nem kell mindenkinek magára vennie..
7. hát köszii h "megtiszteltél" ezzel.xD amúgy sztem se b*zis ha egy pasi parfümöt használ szeretem a jó illatú pasikat:D jó hozzájuk odabújni;)
Köszi nektekis am:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!