Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezdeményezek? Meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezek? Meg mindig tetszik a volt barátom.

Figyelt kérdés
Hát kb. egy éve szakítottunk, azóta meg beszélgetünk és azt mondta ,hogy én még tetszem neki és lehet, hogy még mindig járnánk ha nem csaltam volna meg(de én nem is csaltam meg és el is mondtam neki, hogy mit latot ő megcsalásnak pontosabban azt, hogy egy nap kint voltam a haverokkal és őt is hívtam de nem vette fel a telefont pedig elég sokszor hívtam, egyszer csak ki jött ő is és a telefonom ott volt az egyik haveromnál akit ő is ismer, ebből azt hite hogy járok vele is és felkapta a vizet és szakított.) Most a téli vakációba is kint voltam vele és ölelgetet meg minden. Msn-en is szoktunk beszélni néha. Van amikor sms-t ír, felhív. Most nem tudom mit csináljak, hogy ujra összejöjünk. Szerintetek?
2011. márc. 15. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi tetszik mégis rajta? Vagy az értelmi képességei alacsonyak, vagy betegesen féltékeny.

Ha mégis nagyon akarnád, akkor is gondolom úgy, hogy visszavonja a vádat, alázatosan bocsánatot kér, és nagyon teper érted, hiszen ő szakított veled értelmetlenül, neked csupán meg kell lennie a fogadóképességednek erre (elérhető vagy, elmész, ha elhív, nem kavarsz nyíltan mással, stb.)

2011. márc. 15. 11:21
 2/4 A kérdező kommentje:
mit tegyek?
2011. márc. 15. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
ezmiez
2011. márc. 15. 11:47
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon de nagyon szeretem meg mindig ő jár a fejembe nem tudok mit csinálni. segitsetek
2011. márc. 15. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!