Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek melyik imponálóbb?
1. kopasz kigyurt gyerek , minimum valami 2 tonnás bmw vagy audi
2. zselézett haj , extrém bringázás , 70 kg , szal tálagos testalkat
én az utóbbi kategóriába tartozok , 21 éves vagyok de kedzem ugyérezni hogy kinőttem abból h 21 évese nitt biciklizgessek , meg ugyérzem csajok 70%nak a kigyurt keménygyerekek jönnek be , nem utolsó sorban tisztelet szempontjából is fontos
Nekem egyik sem tetszene. Az első azért mert kicsit "félelmetesek" az ilyen pasik.... A második pedig gyerekes.
Illetve az is, ha semmi izom nincs egy fiún...
Hagyd a biciklizést és járj kondizni :)
Nem azt mondom, hogy ez legyen az életed és kigyúrt legyél, de az nem árt, ha a barátnőd tudja, hogy melletted biztonságban lehet ;)
egyik sem :S de ha lehetne választani akkor a 2.
és nem tudom honnan veszed azt, hogy a kigyúrt keménygyerekek jönnek be a csajoknak. egy rétegnek biztos akinek te beakarsz vágódni de a normálisabbnak nem igazán számít mindez. :S
de amúgy a 3. lehetőség jobban bejön :DD
Mint ahogy az egyik kedves hölgy fogalmazott, "bizonyos egzisztenciával rendelkező férfi.."
minden csajnak az anyagi helyzeted a fontos, aztán a külsőd majd a belsőd..
én pl elég jól tudok focizni próbálok vagányan is viselkedni anyagi helyzetem nem a legjobb, de mégsincs bnőm.. nahát milyen érdekes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!