Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek "imponálna" ha miattatok szokna le a srác a cigiről?
Hát akkor meg örülj,mint majom a farkának,hogy leteszi érted a cigit:)
Utolsó voltam.
Tizenéves koromban én örültem az ilyen kijelentéseknek. Azóta rájöttem, hogy ha nem azért teszi le a cigit, mert ténylegesen maga miatt meg akar válni tőle, akkor úgyis az lesz a szemét erőszakos zsarnok szipirtyó, aki miatt le akarta tenni.
De volt olyan is, hogy azt mondta a srác, hogy maga miatta akarja letenni, én meg örültem neki, támogattam, szakításnál mégis a szememre vetette hogy nem hagytam cigizni. Közben szülinapjára olyan cigarettát vettem neki, aminek szerettem az illatát és ő is szerette, csak általában nem futotta rá. Ha fájt valamije az elvonási tünetektől, vagy ingerült lett, akkor is mondtam, hogy szívjon el egy szálat... de mit sem számítottak ezek a dolgok, a végén mégis én voltam a szemét =)
Úgyhogy én a helyedben nem kérném ilyesmire és nem is örülnék neki, ha cigivel nem tudod elfogadni, akkor hagyd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!