Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap talizok egy lánnyal és meg akarom kérdezni tőle, hogy lehet-e köztünk több mint barátság. Mennyi az esély rá, hogy igent mondd?
17 éves fiú vagyok a lány 16.
1 éves ismerem és amióta megláttam szerelmes vagyok belé.
Ő azt mondta nekem,hogy ha talizni akarok vele akkor neki mindig jó.
Én örültem mert már sokszor láttam és ha ezek után is kiváncsi rám akkor az jót jelent :)
Naponta beszélünk msn-en minimum 3 órát és az elején mindig jól kijövünk,van téma de olyan 2 óra után már :S szenvedés az egész és olyankor rendre össze is veszünk :(
Azt terveztem,hogy kevesebbet fogok fent lenni ameddig ő is szívesen beszél velem. De most megint összevesztünk és félek,hogy még vasárnapig van 6 nap és addigra kiábrándul :(
Tegnapelőtt is taliztunk akkor jól éreztük magunkat csak akkor nyuszi voltam elmondani neki :(
De most Vasárnapra összeszedem magam :)
Szerintetek ? Én már magamban elterveztem,hogy milyen lesz nélküle :( Mert én 100%-osan biztos vagyok benne,hogy nemet mondd :(
Csak msn.en tudtam elmodanni mert volt egy kis gond :(
De igen :) ő már az enyém <3 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!