Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vasárnap talizok egy lánnyal és meg akarom kérdezni tőle, hogy lehet-e köztünk több mint barátság. Mennyi az esély rá, hogy igent mondd?
17 éves fiú vagyok a lány 16.
1 éves ismerem és amióta megláttam szerelmes vagyok belé.
Ő azt mondta nekem,hogy ha talizni akarok vele akkor neki mindig jó.
Én örültem mert már sokszor láttam és ha ezek után is kiváncsi rám akkor az jót jelent :)
Naponta beszélünk msn-en minimum 3 órát és az elején mindig jól kijövünk,van téma de olyan 2 óra után már :S szenvedés az egész és olyankor rendre össze is veszünk :(
Azt terveztem,hogy kevesebbet fogok fent lenni ameddig ő is szívesen beszél velem. De most megint összevesztünk és félek,hogy még vasárnapig van 6 nap és addigra kiábrándul :(
Tegnapelőtt is taliztunk akkor jól éreztük magunkat csak akkor nyuszi voltam elmondani neki :(
De most Vasárnapra összeszedem magam :)
Szerintetek ? Én már magamban elterveztem,hogy milyen lesz nélküle :( Mert én 100%-osan biztos vagyok benne,hogy nemet mondd :(
De helyben is tudok változtatni a véleményén ? Mondjuk,ha előtte sétálunk meg ilyenek ?
Akkor jól érzi magát és lehet h ő várja h kezdeményezzek ?
De szép..
ébresztgesd szívében a szerelmet - ott alszik az félénken (hiszen "ha talizni akarok vele akkor neki mindig jó.")
nem biztos, hogy egy eldöntendő kérdés formájában kell :)
majd a pillanat hozza, mi a jó, egy szál virág, egy gyöngéd érintés, simogatás az arcán, haján, egy kis bók...
nem rontottál el semmit... ez nem sakkparti
ha már "elrontani" lehet, akkor az jó, tehát nem elrontás
(a sok msn sz. nem jó, sok félreértésre ad okot - igazi, élő találkozás kell, tekintetek, együtt hallgatások)
vagyis csak az számít : szerelmes vagy- és fel kell ébresztened benne is.
: )))
Köszi :)
akkor Vasárnap kiderül minden :)
Akkor Vasárnapig kevés MSN ?
mielőtt összevesznénk azon h nem rakott ki :)-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!