Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, de barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, de barátnője van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tetszik egy 16éves fiú(én 14 vagyok),már régóta jóba vagyunk,meg régebben majnem lett köztünk több is mint haverság,de aztán mégsem.Most jár egy szerintem nagyon szép lánnyal,de a lány már nem szereti,és nem lehet tudni,h meddig fog tartani ez köztük?A fiú nagyon aranyos és kedves,pont olyan valaki,akire "vágyom".Sokat msn-ezünk,és mindig jól elvagyunk,meg lesz egy buli is a sulinba,és azt mondta h lehet h elnéz.(= De én nem vagyok olyan szép,mint a mostani barátnője...=( Meg tippek kénének,h h "csavarjam" el a fejét??Előre is köszönöm =)
2009. febr. 20. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Amig van barátnője,hagyd inkább,abbol sosem sül ki smemi jó.Várd meg amig szakitanak..jobbat nem tudok tanácsolni.
2009. febr. 20. 22:20
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha már nem lesz barátnője, akkor lépj. Amíg van, addig várj. Ha tényleg nem szeretik már egymást, nem fog sokáig tartani, ha meg szeretik egymást, nincs jogod feltúrni egy már meglévő, működő kapcsolatot.
2009. febr. 20. 22:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi,csak olyan nehéz várni,h nah mi lesz?de megpróbálom,meg ha ő vele boldog,akk én rülök neki,és nem akarom elrontani(=
2009. febr. 20. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:

*örülök

am meg az csak nem baj ha msn-ezek vele,ugye?

2009. febr. 21. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

énis azt tanácsolnám hogy várd meg, míg vége a kapcsolatuknak.

Utána meg kisirhatja a válladon a bánatát, és azt kihasználhatod :D

2009. febr. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!