Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú (14) Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú (14) Nem értem hogy most szeret vagy nem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja megismerkedtünk...(a barátnőm szomszédja)

és nagyon sokat beszélgettünk msnen!

Aztán voltam a barátnőmnél és kimentünk vele sétálni:)de akkor még a barátnőm tetszett neki

aztán...egyre többet beszéltünl és azt mondta hogy tetszem neki meg hogy nem akarok e vele járni!

és én előszr nem hittem el...meg mondta hogy szeret,meg hogy találkozzunk!!!(és ha én benne vok akkor randi)

de valahogy soha nem jött össze:S

januárban összejött egy csajjal,és ezt nekem egy ideig el sem mondta:(

de jóban voltunk...még akkor is és szinte ugyanúgy beszélgettünk(kivéve azt hogy nem mondogatta hogy szivem,szivi,csillagom,szeretlek...stb)

Nemrég szakított a barátnőjével és most megint el kezdte azt mondogatni hogy tetszem neki és hogy eddig is tetszettem neki meg minden...és hogy hülye volt hogy összejött avval a csajjal!

Valahogy most sem tudok neki nagyon hinni(és mondtam is neki hogy én nem fogok vele járni!)

szomorú volt és beszélt a barátnőmmel erről (élőben)hogy szerelmes belém,és én meg mit mondtam neki...

és a barátnőm szerint lehet hogy igazat mondd

de most nem tudom hogy mit csináljak!!szerintetek?mi lenne a legészszerübb?:D

Nah és ma az volt hogy átmentem a barátnőmhöz, és áthívtuk és egyszer leültem mellé, és aztán egyre közelebb jött:)

és amikor a barátnőm kiment,akkor mégközelebb és lesmárolt:S:)

De én mondtan nekii hogy neee mert egy még soha nem csókolóztam senkivel és kettő hogy a barátnőm bármikor visszajöhetett volna!

Aztán mondta amikor elment, hogy hétvégén szeretne velem találkozni:)

szerintetek mi lesz ezután?

vagy mit csináljak?:S

2009. febr. 18. 20:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Háááát...ez eléggé rámenős és nem tudom, de eléggé léhűtőnek tünik, ez amolyan hipp hopp elszáll pasi...szerintem nem éppen párkapcsolatba illő inkább csak futókaland, de lehet nincs igazam, én nem járnék ilyenekkel, és szerintem neked sem kéne. Egy igazi pasi aki komolyan gondolja nem csókol meg csak így, előbb minimum megkérdez h akarod e vagy aza tipikus hollywood-i lovestory amikor a szemedbe néz aztán a szádra aztán a szemébe nézel és látod h a szádra néz és te is a szájára nézel jön a közelebb hajlás a szemedbe nézés h akarod e és akkor a csók. Vagy a pofon.xd
2009. febr. 20. 13:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Ohh köszi:)

hát holnap találkozom vele, aztán majd eldől:P:)

köszii sokat segítettetek:)

2009. febr. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!