Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú (14) Nem értem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú (14) Nem értem hogy most szeret vagy nem! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Egy pár hónapja megismerkedtünk...(a barátnőm szomszédja)

és nagyon sokat beszélgettünk msnen!

Aztán voltam a barátnőmnél és kimentünk vele sétálni:)de akkor még a barátnőm tetszett neki

aztán...egyre többet beszéltünl és azt mondta hogy tetszem neki meg hogy nem akarok e vele járni!

és én előszr nem hittem el...meg mondta hogy szeret,meg hogy találkozzunk!!!(és ha én benne vok akkor randi)

de valahogy soha nem jött össze:S

januárban összejött egy csajjal,és ezt nekem egy ideig el sem mondta:(

de jóban voltunk...még akkor is és szinte ugyanúgy beszélgettünk(kivéve azt hogy nem mondogatta hogy szivem,szivi,csillagom,szeretlek...stb)

Nemrég szakított a barátnőjével és most megint el kezdte azt mondogatni hogy tetszem neki és hogy eddig is tetszettem neki meg minden...és hogy hülye volt hogy összejött avval a csajjal!

Valahogy most sem tudok neki nagyon hinni(és mondtam is neki hogy én nem fogok vele járni!)

szomorú volt és beszélt a barátnőmmel erről (élőben)hogy szerelmes belém,és én meg mit mondtam neki...

és a barátnőm szerint lehet hogy igazat mondd

de most nem tudom hogy mit csináljak!!szerintetek?mi lenne a legészszerübb?:S:)

köszi előreis a válaszokat!:)

ÜDV:Barbii

2009. febr. 12. 18:15
 1/5 A kérdező kommentje:
amúgy én is 14 vok:)
2009. febr. 12. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szetm azért jött össze azzal a csajjal, h féltéken ylegyél és lépj, vagy csak nem akarz tovább várni, de aztán rájött, h nem za a csaj kell neki hanem te!! szted adj neki 1 esélyt

randizzatok és meglátod...1 randi még nem a világ vége, legalább megbizosonyodsz, abban, h szeret e vagy nem!

2009. febr. 12. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
78%

A szeretettel minden megoldható. Olyan dolgok is amlyek semmi mással nem.

Te is igy old meg ezt a kérdést. Ha szereted akkor higyj neki. És mond meg, hogy tévedni emberi dolog. De Te nem szeretnél tévedni benne még egyszer.

Biztos vagyok benne, hogy életkort látva /14 / nem ez lesz egyikőtöknek sem az utolsó SZERELEM, de beszéljétek meg, hogy ha jön a másik nagyŐ, akkor nincs sumákolás, két vasat nem tartunk a tűz-ben, hanem .... OK? Előre, teljes gőzzel, büszkén, reménnyel és SZERETETTEL!

2009. febr. 12. 18:23
 4/5 A kérdező kommentje:

köszii:)

most adtatok egy kis önbizalmat!

de még soha nem volt pasim:S

és nem tudom hogy hogyan kéne vele viselkednem:(

2009. febr. 12. 18:54
 5/5 anonim ***** válasza:
csak add onmagad:D az a legfontosabb:D hajra;)
2009. febr. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!